Princesa Charlotte je ob obisku malega princa s to gesto vse takoj očarala!

Princesa Charlotte je ob obisku malega princa s to gesto vse takoj očarala! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2018

Ste videli, kako zelo očarljiva je bila mala princesa Charlotte, ko je v porodnišnici obiskala svojega komaj rojenega bratca? Kljub temu, da je stara komaj dve leti, je že zdaj prava mala princeska, ki točno ve, kako se obnašati pred zbrano množico.

Princesa Charlotte je včeraj zagotovo ukradla vso pozornost, ko se je s princem Williamom in princem Georgom pojavila pred londonsko porodnišnico St. Mary. Kljub temu, da ima komaj dve leti, je mala princeska z odliko opravila svojo nalogo. Zbrani množici in številnim fotografom se je ves čas smehljala in jim vzorno mahala, epski trenutek pa je sledil na vrhu stopnic, pred vhodom v porodnišnico, ko se je mala princeska še enkrat obrnila k zbrani množici in jim še zadnjič pomahala.

A, če je bila princesa Charlotte izjemno dobro razpoložena, pa tega ne moremo trditi za malega princa Georga. Princ George je bil vse prej kot dobro razpoložen, zbrani množici ni niti enkrat pomahal in vse se je zdelo, da je komaj čakal, da se bo družina umaknila pred množico in da bo konec vsega trušča, ki se je tisti dan dogajal. 

No, nič zato. Vsekakor je njegova mlajša sestrica poskrbela za takšno mero očarljivosti, da je malemu Georgu prav vse oproščeno.