Princesa Charlotte nikoli ne bo mogla ustvariti kariere, o kateri morda sanja

Princesa Charlotte nikoli ne bo mogla ustvariti kariere, o kateri morda sanja (foto: Profimedia) Profimedia
12. 11. 2018

Princesa Charlotte si morda želi, da bi se ustvarila v modni industriji ali pa morda sanja o kakšni drugi profesiji, a vse kaže, da bo ostalo le pri sanjah.

Princesa Charlotte ima komaj tri leta, a že postaja ena izmed najpopularnejših članic britanske kraljeve družine. Svetovno javnost osvaja z vsem kar dela, njeno mahanje pred fotografi pa je postalo že legendarno. 

A za razliko od Zare Philips ter princes Beatrice in Eugenie, princesa Charlotte nikoli ne bo mogla imeti kariere, o kateri morda sanja. Vse to zaradi tega, ker kot četrta po vrsti za britanski prestol, ostaja preblizu prestola, da bi lahko sanjala o svoji karieri in bo morala življenje podrediti kroni.

Charlotte tako že kmalu čakajo številne kraljeve obveznosti kot jih imajo ostali člani kraljeve družine. Starejša ko bo, več obveznosti bo imela. Vse to za zdaj še ni uradno potrjeno, a če sklepamo iz kraljeve zgodovine, bo Charlotte doletela podobna vloga kot je doletela princeso Margaret in princeso Anne.

Za zdaj še ni znano, kakšen bo njen uradni naziv, po vsej verjetnosti pa bo nosila naziv kraljeve princese, naziv, ki ga s ponosom nosi tudi princesa Anne. To je naziv, ki ga dobi najstarejša hčerka vladarja, kar bo v bližnji prihodnosti postala Charlotte, ko bo njen oče, princ William, sedel na kraljevi prestol.

Priporočamo