Princesa Charlotte prejetih rož ni želela predati kraljevemu pomočniku

Princesa Charlotte prejetih rož ni želela predati kraljevemu pomočniku (foto: Profimedia) Profimedia
29. 12. 2019

Zdi se, da je princesa Charlotte velika oboževalka rož!

Po tradicionalni božični maši v Sandringhamu sta princ George in princesa Charlotte skupaj s staršema pozdravila množico, ki se je zbrala pred cerkvijo. Charlotte pa je poleg roza flaminga in drugih darila dobila še eno posebno darilo, ki ji ga je podaril 6-letni kraljevi oboževalec James Heather.

K fantku je najprej pristopila vojvodinja Kate in ga vprašala ali so rože, ki jih drži v rokah za njeno hči. James je odgovoril, da so in jih je predal mali princesi. Charlotte je rože vzela sramežljivo in molčeče, vendar se je iz njenega obraza dalo razbrati, da jih je zelo vesela. Malemu Jamesu se je tudi vljudno zahvalila.

Princesa Charlotte pa po prejetju darila ni bila vesela prošnje, da naj rože preda kraljevemu pomočniku. Nad tem vsekakor ni bila navdušena in se je odločila, da bo darilo kar sama držala in ga ne bo spustila iz rok.

Hči princa Williama in Kate je bila s strani zbrane množice deležna veliko pozornosti in vse je pozdravila zelo vljudno, toda noben se ne bo spravil nad njene rože!

Priporočamo