Princesa Diana bi praznovala 57. rojstni dan

Princesa Diana bi praznovala 57. rojstni dan (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2018

Od njene smrti letos mineva že 21 let, a princesa Diana še vedno ostaja v srcih Britancev in kraljeve družine, ki se ji je v preteklosti večkrat poklonila na ganljiv način.

36-letna Diana je umrla 31. avgusta 1997 v Parizu, leto dni po ločitvi od princa Charlesa, ko je s svojim ljubimcem, milijonarjem Dodijem Al Fayedom, malo po polnoči z mercedesom zapuščala hotel Ritz.

V nedeljo bi princesa Diana praznovala svoj 57. rojstni dan, na Otoku pa še vedno ostaja izjemno priljubljena. V spominu pa jo ohranja tudi kraljeva družina, princ Harry in princ William se ji tako večkrat poklonita v javnih govorih. "Ne mine niti dan, ko si William in jaz ne bi želela, da bi bila še vedno tu. Sprašujeva se, kakšna mama bi bila sedaj, kakšno javno vlogo bi imela in kako bi bile stvari zaradi nje drugačne," je nedavno dejal Harry.

S pozornimi gestami pa sta se princesi Diani že večkrat poklonili tudi vojvodinja Kate Middleton in vojvodinja Meghan Markle. Obe sta tako na številnih javnih dogodkih nosili modne kombinacije, ki so močno spominjale na tiste, ki jih je nekoč nosila pricesa Diana, ki je na Otoku veljala za pravo modno ikono, njen modni stil pa je bil brez napake.

Priporočamo