Princesa Diana je imela izjemen smisel za humor, kar je princ William kot otrok še kako začutil na svoji koži

Princesa Diana je imela izjemen smisel za humor, kar je princ William kot otrok še kako začutil na svoji koži (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2020

Princa William in Harry sta zelo mlada ostala brez mame, princese Diane.

Kljub temu, da sta kot otroka živela v senci nesrečnega zakona njunih staršev, sta vseeno doživela čudovite trenutke znotraj družine. Princesa Diana je imela zelo čustven in tesen odnos s sinovoma, ki ju je imela neizmerno rada.

Poleg tega pa je imela izjemen smisel za humor, kar sta njena otroka občasno zaznala na svoji koži. Tega se še posebej spomni zdaj 38-letni princ William, ki mu je bilo enkrat zaradi maminega dejanja zelo nerodno. To je zdaj razkrila poznavalka kraljeve družine Roya Nikkah, ki je gostovala v oddaji na televizijski postaji True Royalty.

Razkrila je, da je William v otroštvu oziroma zgodnjih najstniških letih oboževal takratni supermodel Naomi Campbell, na vratih od svoje sobe je imel celo nalepljen njen plakat. "Diana je to vedela in izrabila za pravi hec. Nekega dne se je tako William vrnil iz šole, imel je okrog 13 let. Bil je šokiran, ko je na stopnicah zagledal pravo Naomi Campbell. Diana jo je poklicala, tega pa Williamu ni povedala."

Po besedah poznavalke kraljeve družine se je hotel od sramu kar vgrezniti v zemljo. Gre za anekdoto, ki se je princ William danes spominja z veseljem in ljubeznijo do zagotovo nikoli pozabljene mame.