Princesa Diana je po ločitvi postala veliko bolj drzna in zato jo je bilo mogoče videti tudi v kopalkah.
Princesa Diana je vse do tedaj, ko je bila še poročena s princem Charlesom spoštovala kraljeva pravila oblačenja. Po ločitvi pa je bilo vse drugače, njen modni stil je postal bolj drzen in precej bolj razgaljen. Paparacem je tako uspelo celo to, da so jo ujeli v kopalkah in seveda so bili to prizori, ki so bili mnogim še kako zanimivi. Vsi pa so gledali le njeno popolno postavo, saj se redko zgodi, da je mogoče kraljeve dame videti v takšnih prizorih. Diana je od nekdaj veljala za veliko lepotico in paparaci so ji sledili na vsakem koraku.
View this post on Instagram
No, kako tudi ne, ko pa je bila Diana tudi po dveh porodih prava krasotica, ki je s svojo postavo obračala vse glave, v kopalkah pa je bila zares videti sanjsko. Diana je imela ves čas precej predvidljivo dieto in njeni kuharji v palači so točno vedeli, kaj ji morajo prinesti ob določeni uri dneva. Za zajtrke je tako oboževala predvsem eno stvar, ki bo morda komu celo malo nenavadna.
Priljubljen zajtrk princese Diane je bil prav gotovo pečen fižol v omaki, ki ga je za zajtrk jedla vsaj trikrat na teden, preden je potem odpravila v telovadnico. Njen osebni kuhar Darren McGrady ji je postregel pločevinko pečenega fižola znamke Heinz, zraven pa si je privoščila še grenivko, skodelico kave in kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka.
Po besedah McGradyja je bila Diana posebej navdušena nad pečenimi fižolom in mu je celo večkrat poslala sporočilo, da si ga želi za zajtrk. Čeprav je pečeni fižol značilen del tradicionalnega angleškega zajtrka, pa ga morda drugje po svetu ne preferirajo za zajtrk, a je vseeno odličen proteinski obrok, ki zjutraj napolni želodček, ki se vam tako ne bo oglašal vse do kosila.
Če si je pred kosilom vseeno še kaj zaželela, je bilo to ponavadi sadje. Priljubljeno sadje princese Diane je bilo liči. Liči je eksotično sadje, ki izvira iz južne Kitajske in ima sladak in cvetličen okus. Po besedah njenega nekdanjega osebnega kuharja, Darrena McGradyja, je princesa Diana pojedla celo skledo ličijev in jih je rada sama lupila. Njen zasebni kuhar ji je pogosto postregel sveže ličije, kadar so le bili na voljo.
Kot zanimivost pa naj še povemo, da princesa Diana ni bila ljubiteljica alkohola in je ob kosilu le redko kdaj kaj popila. Predvsem ni bila ljubiteljica šampanjca, rdečega vina ali koktajlov. V tem sta si bili s pokojno kraljico Elizabeto precej različni, saj je znano, da je kraljica rada pri kosilu popila kozarec vina, gin ali pa kaj drugega, kar je še dodatno začinilo njeno kosilo.
Preberite še:
Rosvita Pesek o tem redko govori, a zdaj je o bivšem povedala vse tisto, kar so nekateri že vedeli
Novo na Metroplay: Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos iskreno o ozadju kuharskega tekmovanja