Princesa Victoria: Rodila hčerko

Zagotovo lahko zapišemo, da je zmagala ljubezen. Daniel ni modre krvi in sprva na dvoru nad njim niso bili navdušeni. Zdaj ga imajo radi, sploh odkar je par dobil potomko, princeso Estello. (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
3. 3. 2012

Švedska prin­cesa Victoria je rodila hčerkico Estello Silvio Evo Mary. Zgodilo se je v kliniki v Solnu, v predmestju Stockholma. Novopečeni očka je bil navzoč pri porodu in je ganjeno prerezal popkovino.

Na tiskovni konferenci, ki jo je imel za novinarje kmalu po rojstvu male deklice, je ganjen dejal, da je Švedska dobila še eno ljubko princesko. Dojenčica je tehtala 3.280 gramov in bila velika 51 centimetrov. Obe princesi se odlično počutita in vsi komaj čakajo, da bodo najmlajšo novo pripadnico švedskega dvora tudi prvič videli v živo. “Ko sem odhajal od mojih princes, je deklica ležala mamici na prsih in bila videti zelo zadovoljno,” so Danielove besede. Seveda sta izjemno vesela tudi kralj Carl Gustaf in kraljica Silvia, saj je to njuna prva vnukinja. Po dolgih 30 letih je to prva ‘nova’ pridobitev švedskega kraljevega dvora.

Danes so vsi srečni in radostni zaradi dogodka, ko pa je pred osmimi leti Victoria spoznala Daniela in se z njim začela dobivati, na dvoru niso bili tako zelo vzhičeni. Svojega današnjega soproga je namreč spoznala v njegovem fitnes studiu, kjer je delal tudi kot trener. A ljubezen je bila močnejša in lepotca Daniela so sprejeli kot bodočega ‘kralja’, ko bo Victoria nekoč sedla na švedski prestol. Ampak kralj se je lahko zelo kmalu posul s pepelom, saj so lani objavili obširno zgodbo o kraljevem razuzdanem  življenju in številnih ljubicah, ki naj bi zadovoljevale njegove seksualne apetite. V intervjuju je kralj seveda vse zanikal, a zaupanje naroda je bilo vseeno nekoliko omajano. Zdaj pa je rojstvo male deklice mogoče vrnilo v vero v monarhijo.

Nova Story že v prodaji

Story