Princeska Charlotte dobro ve, kaj ji je všeč

26. 3. 2017 | Vir: Lady
Deli
Princeska Charlotte dobro ve, kaj ji je všeč (foto: profimedia)
profimedia

Ljubka princeska Charlotte še ni dopolnila dve leti, a kot pravi njena mamica, vojvodinja Kate, malčica že zdaj dobro ve, kdo je in kaj ji je všeč.

Kot je nedavno zaupala medijem, je deklica sicer res izjemno ljubka in mirna, a zna tudi hitro pokazati, kdo je glavni. Sploh ko ji ponagaja njen starejši bratec George, s katerim se drugače odlično razumeta.

Sicer pa deklica ni nič drugačna od drugih otrok, saj se v tem obdobju predvsem zelo rada igra in ima v svojem igralnem kotičku kup igrač. Najljubši naj bi ji bili, kot je izdala njena mamica, prav plišasti medvedki, ki jih še raje zamenja za prave živalce, te preprosto obožuje.

Še dobro torej, da ima družinica v lasti angleškega kokeršpanjela Lupa ter tudi hrčka Marvina, ki ju deklica rada opazuje in boža. Prav tako malčica rada gleda vse druge živali, ki jih sreča na sprehodu ali potovanjih z družino. Lani je med obiskom v Kanadi spoznala zajčka, ki jo je popolnoma prevzel in ji na obraz izvabil velik nasmeh. Doma, v Veliki Britaniji, pa jo pritegnejo konji, zato številni že napovedujejo, da bo deklica, kot njena babica, kraljica Elizabeta, nekega dne še navdušena jahačica.

Poleg igračk in živali Charlotte, tako kot vsi otroci, obožuje še eno stvar – sladkarije! Niste presenečeni, kajne?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord