Princeso Diano sta oboževala kar dva hollywoodska igralca in se za njeno naklonjenost skoraj stepla

Princeso Diano sta oboževala kar dva hollywoodska igralca in se za njeno naklonjenost skoraj stepla (foto: Profimedia) Profimedia
9. 10. 2019

Pokojna princesa Diana je veljala za pravo lepotico, ki so jo v svoji družbi radi videli številni slavni moški.

Princesa Diana je veljala za izjemno očarljivo kraljevo damo, ki na Otoku tudi leta po smrti še vedno ostaja izjemno priljubljena. Med njenimi velikimi prijatelji je bil tudi angleški glasbenik Elton John, ki dolga leta ni razkrival podrobnosti iz princesinega osebnega življenja, ob izidi svoje avtobiografije pa je angleškim medijem le razkril delček intimnega življenja princese ljudskih src.

V knjigi je tako opisal večerjo na kateri so se srečali Lady Di, George Michael, Richard Curtis, Richard Gere in Sylevester Stallone. Večerja ne bi bila posebej zanimiva, če hollywoodski igralec Richard Gere v tistem trenutku ne bi bil sveže ločen od manekenke Cindy Crawford, na večerji pa je vroče flirtal s princeso Diano.

Princesa in igralec sta si pri večerji pred vsemi izkazovala naklonjenost, ljubezenske iskrice so se še kako čutile v zraku, kar pa niti najmanj ni bilo všeč Sylvestru Stallonu.

"Richard in Diana sta imela polne roke dela drug z drugim, sedela sta pri kaminu in se zapletla v živahen pogovor. Sam nisem niti opazil, da je bilo zaradi njunega pogovora ozračje vse bolj napeto. Njuno prijateljevanje ni bilo niti najmanj povšeči Stalloneu. Na večerjo je verjetno prišel s tem namenom, da bi zapeljal princeso Diano, nato pa mu je Gere prekrižal načrte," je za Daily Mail dejal Elton.

Ko je prišel čas, da bi vsi sedli za mizo, sta oba igralca izginila. Elton je takrat prosil svojega moža Davida Furnisham, da ju najde, on pa ju je našel v trenutku, ko sta mislila obračunati s pestmi. "Našel ju je, kako se prerivata, pripravljena, da se bosta stepla za Dianino naklonjenost," je bil odkrit pevec.

David je uspel pomiriti razgrete glave, Richard pa je z Diano še naprej nadaljeval pristen pogovor, kar je Stallonea tako zelo razjezilo, da je preprosto odšel.

"Kričal je, da nikoli ne bi prišel na večerjo, če bi vedel, da bo tam tudi princ šarmer in da da je dejal, da če bi želel, bi bila Diana lahko njegova. Počakali smo, da sta se Diana in Gere odpeljala, nato pa smo se začeli smejati, Diana pa seveda ni ničesar opazila," je pojasnil glasbenik.

Med njima na koncu ni bilo nič več od nekaj vročih pogledov, a je zgodba seveda hitro pritegnila širno javnost, ki jo zanima prav se, kar je povezano s pokojno princeso. Diana je imela izjemno karizmo, s katero je lahko okoli prsta vrtela kogar je želela, a tega ni prav velikokrat izkoristila.