Princu Harryju in Meghan Markle propadli vsi načrti, prvi rojstni dan malega Archija bodo morali slaviti doma

Princu Harryju in Meghan Markle propadli vsi načrti, prvi rojstni dan malega Archija bodo morali slaviti doma (foto: Profimedia) Profimedia
17. 4. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta načrtovala veliko zabavo ob prvem rojstnem dnevu malega Archija, a vse se zdi, da bosta morala z zabavo še kar nekaj časa počakati.

Mali princ Archie bo 6. maja slavil prvi rojstni dan, princ Harry in Meghan Markle pa sta mu želela pripraviti razkošno zabavo, na katero sta nameravala povabiti družino in številne slavne prijatelje. Ob tej priložnosti sta želela proslaviti tudi njuno preselitev v Los Angeles, a kot kaže jima je koronavirus za zdaj povsem prekrižal načrte.

Pred dnevi so karanetno v Los Angelesu podaljšali do 15. maja, po vsej verjetnosti pa bo trajalo še mesece, da bo znova zaživelo družabno življenje.

"To je velika škoda, saj je bil Archijev rojstni dan idealna priložnost, da bi naredila veliko zabavo, ki bi bila obenem tudi zabava ob preselitvi para v ZDA, predvsem pa sta si želela, da bi lahko povabila svoje številne prijatelje," je za Daily Mail dejal neimenovani vir.

Po poročanju Daily Maila sta si na zabavo želela povabiti takšna zvezdniška imena kot so:  James Corden, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Idris Elba, Tom Hardy, Serena Williams, Elton John, Amal in George Clooney in številne druge. Z zabavo bo potrebno še nekoliko počakati, saj bi bilo kaj takšnega v tem trenutku preveč rizično.