Priprave na prihod Buraka Özçivita v Slovenijo

Priprave na prihod Buraka Özçivita v Slovenijo (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Nova
5. 2. 2018

Burak Özçivit je tisti popularni turški igralec, ki je obnorel ženske po vsem svetu, kjer prikazujejo turške serije. Med zvezdnike se je sicer povzpel s serijo Sulejman Veličastni z vlogo Bali Bega, trenutno pa spada med najbolj priljubljene igralske zvezdnike tudi v Sloveniji. Bojda je le še vprašanje časa, kdaj ga bomo v živi videli tudi pri nas!

Na naših TV-zaslonih Buraka občudujemo v seriji Moja boš, kjer igra revnega Kemala, ki se zaljubi v bogato Nihan.

"Na snemanju sem šest dni na teden po 18 ur. Naporno je in na srečo je moja soproga tudi igralka in me razume, kakor jaz razumem njo," pravi Burak, ki velja za enega najbolj uspešnih in najbogatejših turških igralcev. Na začetku se je ukvarjal z manekenstvom in je bil tudi proglašen za enega najlepših moških na svetu.

Pozneje se je vseeno preusmeril v igranje, hotel pa je postati še gostinec. In to je bil edini igralčev neuspeh v karieri, restavracija Bali Beg v elitnem predelu Istanbula je po letu dni neslavno zaprla svoja vrata. Buraku namreč ni uspelo krmariti med njo in igranjem in tako je bil ob 100.000 evrov. Očitno je željo po gostinstvu nasledil od očeta, ki je imel 'kebabdžinico' v mestu Gazaintep. Na svoje skromne korenine je zelo ponosen. Ko je bil pred petimi leti zaročen z lepo Ceylan Çapo (30), hčerko turškega tekstilnega mogotca, se poročila vendarle nista. Njen oče je bil namreč prepričan, da si zasluži moškega iz višjih krogov. Sama pa je na konservatoriju na Dunaju študirala operno petje.

Burak

Da se nista poročila, je zagotovo najbolj razveselilo turško-nemško igralko, prav tako lepotico Fahriye Evcen (31), ki je osvojila njegovo srce in s katero se je lani tudi poročil. Čeprav sta veliko narazen, saj oba ogromno delata, imata kar redne stike. "Pošiljava si sporočila," pravi Burak, ki tudi dodaja, da ni ljubosumen moški. "Ljubosumje sem dal na stran in Fahriye tudi. Bistvo je, da si dva zaupata in mislim, da sva to midva dosegla," je prepričan lepi igralec. Fahriye in Burak sta se zaljubila pred štirimi leti na snemanju serije Çalıkuşu oziroma Nezvesta ptica. Nato pa sta skupaj posnela še film. Med njima se je takoj zaiskrilo in rodila se je ljubezen, v Turčiji pa sta kmalu postala sanjski par, kot sta bila na primer svoje čase Brad Pitt in Angelina Jolie.

Besedilo: Sandra Bratuša, Nina Keder // Foto: Pop TV