Priyanka Chopra na kraljevi poroki skoraj zasenčila Meghan Markle

Priyanka Chopra na kraljevi poroki skoraj zasenčila Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2018

Priyanka Chopra, ena izmed najboljših prijateljic vojvodinje Meghan Markle, je na kraljevi poroki s svojo razkošno obleko skoraj zasenčila nevesto.

Meghanina enostavna bela obleka, ki jo je izbrala za sprejem pri princu Charlesu, je bila pravo nasprotje od tistega, kar je za svečano večerjo izbrala njena tesna prijateljica Priyanka Chopra.

Indijska igralka je bila ena tistih gostij, ki se je na kraljevi poroki na dvorcu Windsor strogo držala kraljevih pravil, a je zato vse nadoknadila na večernem sprejemu pri princu Charlesu, kjer je blestela v čudoviti večerni obleki.

Za kraljevo poroko je Priyanka Chopra izbrala enostaven kostim modne oblikovalke Vivienne Westwood, ki ga je uskladila z elegantnim klobučkom v isti barvi modne hiše Dior. Številni modni kritiki so ji očitali, da je s svojo modno kombinacijo, ki ko je kasneje nosila na sprejemu pri princu Charlesu kar nekoliko zasenčila svojo prijateljico Meghan Markle, a verjetno je to kar nekoliko težko verjeti, saj je bila Meghan v obleki s podpisom modne oblikovale Stelle McCartney videti kot prava pravcata princeska, ki je s svojo lepoto očarala vse okoli sebe.

Priporočamo