Priyanka Chopra: Po poroki Meghan in princa Harryja oddana za 200.000 dolarjev

Priyanka Chopra: Po poroki Meghan in princa Harryja oddana za 200.000 dolarjev (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
13. 9. 2018

Indijska lepotica, igralka, umetnica, pevka, producentka in tudi zmagovalka prireditve Miss sveta 2000 je ena izmed bolj cenjenih in plačanih zvezdnic na svetu – zdaj pa tudi oddana dama.

Od začetka avgusta jo sicer spet gledamo kot glavno akterko, ki se vrti okrog Centralne obveščevalne agencije v ZDA, agentov, tajnih operacij na Foxu, v resničnem življenju pa je preprosta zaljubljena dama, na novo oddana Nicku Jonasu. Njuno zvezo sta javno okronala z zaroko, in to le dobra dva meseca po poroki Meghan in princa, kjer sta se tudi spoznala! Glavna igralka v Quantico na Foxu je na Instagramu delila fotografijo z velikim kamnom na roki – Tiffany & Co. diamond. Strokovnjaki ga ocenjuje, da je vreden okoli 200.000 dolarjev.

Ob skupni fotografiji pa je zraven napisala, da je "oddana, z vsem srcem in dušo". Zaročila sta se v njenem rodnem mesti Mumbaju v Indiji. Šestintridesetletna igralka in njen izbranec sta imela zaroko v tradicionalnih indijskih oblekah v objemu družine in boga. Parček se je spoznal letos na poroki Meghan Markle in princa Harryja. To pomeni, da njuna zveza traja šele slabe tri mesece!

Fotografiji: Profimedia

Priporočamo