Prizor, ki ni vsakdanji: Severina v družbi svoje mame, dami sta se odločili za enak stajling!

Prizor, ki ni vsakdanji: Severina v družbi svoje mame, dami sta se odločili za enak stajling! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
5. 1. 2021

Pevka je pred kratkim svoje oboževalce razveselila s prizorom, ki ga pri njej niso prav pogosto vajeni.

Pred fotografski objektiv se je postavila v družbi svoje mame, pri tem pa je v oči najbolj padlo dejstvo, da sta obe nosili enaki, dolgi karirasti srajci, oblačilo, ki je vsekakor zelo udobno in primerno za sproščene trenutke, kakršen je bil ta, ki ga lahko občudujemo na fotografiji.

Hrvaška zvezdnica je tako novo leto dočakala v družbi, ki ji je najbolj pisana na srce, z osebama, ki ji pomenita največ na svetu - z mamo Ano in sinom Aleksandrom. Mami Ani, ki je hkrati praznovala svoj rojstni dan, je Severina zaželela vse najboljše, svojim sledilcem pa je sporočila, da upa, da bo leto 2021 boljše. Hkrati je še dopisala, da si želi, "Da nikoli več ne bi omenili imena gospoda Richterja." Ta stavek se nanaša na potrese, ki so prizadeli sosednjo Hrvaško.

Marsikdo pa je ob tem opazil posebno darilo pod novoletno jelko - tračnice z vlakom. Pevka je naknadno še dopisala, da je vstop v novo leto praznovala tudi s svojim sinom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo