Prizor z visoko nosečo Meghan Markle navdušil oboževalce: "Jooj, kako prisrčna je!"

Prizor z visoko nosečo Meghan Markle navdušil oboževalce: "Jooj, kako prisrčna je!" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2021

Ravno na Valentinovo je odjeknila novica, da princ Harry in Meghan Markle pričakujeta drugega otroka.

Ta naj bi na svet privekal konec pomladi ali na začetku poletja, saj več kot to, da je Meghan noseča, nista razkrila. Seveda so se začele vrstiti čestitke iz celega sveta, a v deželi "down under" so se spomnili nadvse izvirnega načina za čestitko, ki je navdušila oboževalce kraljevega para.

Ti so sprva mislili, da je Meghan tik pred rokom, saj je njen trebušček že velik, kot je videti na fotografiji. A brez skrbi, ni še tako visoko noseča. Sydneyjski mzej Madame Tussaud je namreč sklenil, da bo kraljevi družini čestital na prav poseben način. Meghanino voščeno figuro so postavili pred grm, medtem pa kenguru ovohava njen trebušček.

"Da bi proslavili novico o dojenčku, smo Meghan odpeljali v živalski vrt na fotografiranje," so sporočili iz muzeja. No, ko si pogledate fotografijo, je takoj jasno, zakaj je med oboževalci završalo, kajne?  Številne je presenetilo dejstvo, da gre za voščeno figuro.

Po objavi slike na Instagram profilu muzeja so se vsuli komentarji oboževalcev: "Videti je tako resnično," "Mislil sem, da je to res ona," "Tako je lepa ..." in podobno. In res - na prvi pogled se zdi, da je to Meghan, a treba je prebrati opis ob sliki. Takoj je vse jasno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madame Tussauds Sydney (@tussaudssydney)

Priporočamo