Prva dama Melania Trump je spremenila pričesko

Prva dama Melania Trump je spremenila pričesko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
1. 1. 2019

Prva dama Amerike, Melania Trump, je seveda nenehno pod drobnogledom javnosti. 

Tako glede svojega delovanja kot seveda videza. Prva dama Melania Trump je spremenila pričesko. Postala je svetlolaska, in to po dolgem času, ko je imela temne lase. Bilo je v intervjuju za Fox News, ko je prišla nekoliko osvežena in marsikdo je dejal, da kar nekoliko pomlajena. Med pogovorom je Melania dejala, da ni najbolj navdušena nad svetlobo reflektorjev, a je tudi hitro povedala, koga ima pri tem v mislih.

“Ne maram oportunistov, ki gradijo svojo kariero na račun mojega imena in moje družine. Številni komiki in zabavljači se osredotočajo na trače, kar mi ni niti malo všeč,” je dejala Melania. Vendar pa ima prva dama bolj pomembna opravila, kot pa da bi se ukvarjala z raznimi govoricami in satirami na svoj račun ali pa na račun svojega moža. Še posebej v tem prazničnem času. Tako se je pred dnevi udeležila dogodka Toys for Tots, ki ga vsako leto organizirajo v ameriški vojaški bazi Anacostia-Boiling Military Base.

Program, ki se imenuje Marine Toys for Tots organizirajo že od leta 1947 in ima namen obdariti manj srečne otroke, ki nimajo takih možnosti, kot otroci iz urejenih in bolje stoječih družin. “Kot mama vem, da so otroci največje darilo. In kot prva dama je moje poslanstvo, da osrečim kar se da veliko otrok, zato sem se tega dogodka izjemno veselila,” je dejala Melania. Nato se je družila z otroki, ki so pripravljali darila za druge otroke in pisali voščila.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia