Prva slika Melanie Trump po odhodu iz Bele hiše: V javnosti je ni bilo kar lep čas, še vedno je izjemno elegantna

Prva slika Melanie Trump po odhodu iz Bele hiše: V javnosti je ni bilo kar lep čas, še vedno je izjemno elegantna (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2021

Nekdanja prva dama se v javnosti ni pojavila že od 20. januarja.

Melania in Donald Trump sta tik pred inavguracijo novega predsednika ZDA odpotovala iz Washingtona. Šla sta na Florido, kjer zdaj tudi živita. Tam imata svoje razkošno posestvo Mar-a-Lago, ki je hkrati tudi zasebni klub.

Morda vas še zanima: Tole pa je prava graščina! Ste že videli, kje zdaj živi Melania Trump? Vsekakor vredno ogleda!

Na isto lokacijo se je preselila tudi Ivanka Trump, ki jo je bilo mogoče opaziti v javnosti, medtem ko se Melania in sin Barron v tem času nista pokazala. A zdaj je modna blogerka Danielle Otto na svojem Instagram profilu objavila sliko, na kateri je v Melaniini družbi. Ob njej je zapisala: "Ni mi pomembno, kakšne politične nazore ima nekdo, ona je elegantna dama."

Ob tem lahko mirno ugotovimo, da ima še kako prav. Melania je videti odlično in elegantno kot vedno. Očitno ji godi življenje na Floridi, saj je sproščena in nasmejana. Na sebi ima črno obleko z naramnicami, okrašeno z bleščečimi broškami. Njena polt je rahlo zagorela, saj verjetno veliko časa preživi v okolici razkošnega doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Otto ❁ (@50deecouture)

Priporočamo