Rafael van der Vaart ponižal ženo

Rafael van der Vaart  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
16. 4. 2013

Nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart se je pred štirimi meseci znašel tik pred razpadom zakona s televizijsko voditeljico Sylvie, s katero ima šestletnega sinčka Damiána.

Hud prepir in udarec, ki ga je 'podelil' svoji lepi soprogi, pa očitno nista bila dovolj veliko ponižanje. Rafael zdaj namreč ljubi njeno najboljšo prijateljico Sabio Boulahrouz.

Nogometaš je romanco že priznal in pojasnil, da se je ljubezen med njima razvila šele pred kratkim. "Poznava se že dolga leta, vedno sva bila dobra prijatelja. V zadnjih dveh tednih pa so se med nama razvila čustva in rodila se je ljubezen," je komentiral igralec hamburškega kluba HSV.

O tem, kako zelo grda je novonastala situacija, priča tudi to, da so nogometaša na Facebooku celo njegovi oboževalci povsem popljuvali. Med drugim so zapisali, da je sramota za Hamburg in da so njegov dres vrgli v smeti.

Spravili pa so se tudi na Sabio, ki je Sylvie med zakonsko krizo ves čas delala družbo in jo tolažila. Eden od oboževalcev se je vprašal: "Kako lahko nekoga tako ponižaš? Najboljši prijateljici, neverjetno!"