Tudi med zvezdniki nekatera prijateljstva ne trajajo prav dolgo: Poglejte si, med katerimi je zavladal razdor

18. 7. 2021 | Vir: Story
Deli
Paris Hilton in Kim Kardashian. (foto: Foto: Profimedia Profimedia)
Foto: Profimedia Profimedia

Najboljši prijatelji za vedno? V primeru teh zvezdniških imen se je zgodba razpletla nekoliko drugače, kot se je sprva predvidevalo.

Miley Cyrus in Demi Lovato

Miley in Demi

Prijateljici sta postali med sodelovanjem s studii Disney, njuno prijateljstvo pa je se je v mladih letih zelo utrdilo. Ko sta odrasli in zgodbo z Disneyjem pustili nekje v otroški preteklosti, pa je začelo pokati tudi prijateljstvo. Kaj točno je bil glavni razlog za razkol med Miley in Demi, ni znano, govorice pa pravijo, da je na odnos močno vplivala Demijina lojalnost do njene druge prijateljice – Selene Gomez. Ko so leta 2014 Demi vprašali o Miley, je rekla le: "Takšno je življenje, ljudje se spreminjamo. Z njo nimam več ničesar skupnega, ji pa želim vse najboljše."

Kim Kardashian in Paris Hilton

Nekako logično se zdi, da sta Kim in Paris prijateljici, saj lahko ob sveže odprti penini ure in ure kramljata o svojem prispevku v svetu zvezdništva. Kim in Paris sta bili najboljši prijateljici ravno v času, ko je bila Paris na vrhuncu slave, ko pa je Kim začela riniti v ospredje, je to vplivalo tudi na dobre odnose. Takrat je Paris pokazala zobe – za Kimino zadnjico si je privoščila piker komentar, ko je rekla, da je ta videti kot skuta v vreči za smeti. Danes je odnos kolikor toliko zakrpan, morda tudi zato, ker sta zdaj obe že precej zdrsnili na lestvici relevantnosti.

Taylor Swift in Justin Bieber

Taylor in Justin

Taylor je Justina včasih vlačila s seboj na svoje turneje, prijateljstvo pa se je začelo krhati kmalu potem, ko sta Justin in Selena prekinila razmerje in je Taylor stopila na Selenino stran. Takrat Justin ni imel težav z udrihanjem po krhki Taylor, tudi s podporo Kanye Westa in družine Kardashian. Spor med Taylor in Justinom se je pred nekaj leti ponovno ogrel, ko se je med Taylorinimi obsodbami, da ji njen menedžer Scooter Braun ne dovoli imeti pravic do lastne glasbe, Justin postavil v bran menedžerja.

Taylor Swift in Emma Stone

Gospodična Swift ni ravno mojstrica ohranjanja prijateljstev. Počilo je tudi v odnosu z igralko Emmo Stone, čeprav sta bili od leta 2008, ko sta se spoznali na podelitvi nagrad HollywoodLife's Young Hollywood Award, praktično nerazdružljivi. Potem pa sta se leta 2014 Emma in njen takrat izbranec Andrew Garfield udeležila Taylorine famozne zabave za praznovanje dneva neodvisnosti in prijateljstva je bilo konec. Le kaj se je zgodilo na tej divji zabavi?

Paris Hilton in Nicole Richie

Paris in Nicole

Tabloidno najbolj zanimivo prijateljstvo, ki se je do popolnosti razgalilo tudi na njunem skupnem resničnostnem šovu The Simple Life, je dokončno propadlo leta 2005. Nihče ne ve, kaj se je zares zgodilo v ozadju tega divjega plavolasega tandema, tako da nam je ostal le skrivnostni komentar Paris Hilton: "Ni velika skrivnost, da z Nicole nisva več prijateljici. Nicole ve, kaj je storila, in to je vse, kar bom rekla o tem." Danes sicer nista več na bojni nogi, se pa še vedno ne družita.

Madonna in Gwyneth Paltrow

Madonna

Razlog za prepir med kraljico popa (lahko že rečemo nekdanjo?) in kraljico bizarnih ezoteričnih izdelkov je bila – osebna trenerka. Obe sta bili predani vadbenim programom Tracy Anderson, ko pa je nekega dne Madonna prenehala obiskovati njene treninge, se je začela drama, saj naj bi bila Gwyneth sita Madonnih muh. Gwyneth je takrat na svojem blogu objavila zapis o 'neimenovani prijateljici, s katero ne želi biti več prijateljica,' Madonna pa ji je leta 2013 na dogodku Met Gala jasno pokazala, da med njima ni več nobene prijaznosti – Gwyneth je ves večer zelo očitno ignorirala. Tudi ko je stala poleg nje, je ni niti pogledala. Hladna pop kraljica.

Rihanna in Katy Perry

Tole prijateljstvo se danes zdi kot davno pozabljen spomin, a lepotički sta leta 2009 postali zelo tesni zaveznici. Rihanna je prišla celo na Katyjino dekliščino, preden je pop pevka zakorakala proti oltarju s podobno divjim Russllom Brandom. Potem pa nenadoma – konec prijateljstva. Razlog za spor v javnost nikoli ni prišel, je pa postalo jasno, da sta dekleti vsaka na svoji strani, ko Rihanna leta 2018 Katy ni dodala na seznam gostov za njen afterparty po dogodku Met Gala.

Denise Richards in Heather Locklear

Heather Locklear

Ljubezen včasih pride v napoto prijateljstvu. Dolgoletno prijateljstvo med Denise in Heather se je končalo, ko je Denise začela hoditi na zmenke s Heatherjevim bivšim izbrancem Richijem Samboro. Razumljivo – nekatere stvari so pač resne kršitve prijateljskega bontona in skakanje po bivšem je precej pri vrhu teh razlogov.

Elton John in George Michael

michael in elton

Svoj čas sta bila kot rit in srajca, konec devetdesetih pa je počilo. Če gre verjeti pričevanjem, je Elton preziral divji življenjski slog popivanja, drog in zabav, ki ga je živel George. Elton mu je takrat ponudil pomoč, a jo je George odklonil. Elton je nato pozneje v intervjuju povedal, da je ima George v svojem življenju globoko zasajeno nezadovoljstvo, na kar se je George odzval, da to sploh ne drži in da Elton ve bore malo o njegovem življenju. K sreči se je starima prijateljema uspelo pobotati, preden je George Michael nesrečno preminil leta 2016.

David Letterman in Jay Leno

David Letterman

Spor med famoznima televizijskima voditeljema je bil pravzaprav zasajen le v dobro staro testosteronsko tekmovalnost. Oba sta bila voditelja noro uspešnih večernih oddaj in seveda so neprestane primerjave bile del tega obstoja. Le da je Letterman to tekmovalnost vzel nekoliko preveč resno. Njuni oddaji – Late Night in The Tonight Show – sta bili ves čas v ostri tekmi za rejtinge gledanosti.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia