Razkošna poroka Tamare Ecclestone

Je Tamara res ujela moškega svojega življen­ja? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
23. 6. 2013

Tamara Ecclestone si lahko privošči vse, kar si želi. Kako tudi ne, saj je njen oče eden najbogatejših ljudi na svetu in lastnik Formule 1, Bernie Ecclestone. Zato tudi ni nič nenavadno, da si je omislila tridnevno poroko z norimi zabavami ...

Ker slik s poroke še ni, objavljamo slike z zabave ob vodi. Sam obred, ki se je zgodil v torek, je bil očitno bolj umirjen, zato pa so bile zabave potem tako bolj divje. Dan po poroki so bili vsi povabljenci v belem, pilo se je in plesalo ob zvokih didžeja.

Tamara (29) je bila zelo dobre volje, zabavala se je z vsemi povabljenimi in nenehno izkazovala ljubezen svojemu zdaj že možu Jayu Rutlandu (31).

Povabljenih je bilo 150 gostov, med njimi so na zabavo prišli tudi Sean Connery, Sarah Ferguson, princesa Beatrice, Paris Hilton, pel pa je celo Elton John, za mešalnim pultom pa je za glasbo skrbel didžej Mark Ronson. Zabavali so se na plaži hotela Grand v Cap Ferratu na jugu Francije.

Ko denar ni problem

Nesramno draga poroka ni bila velik zalogaj za Bernieja Ecclestona, ki je najel celoten hotel za goste in zanj plačal 600 tisoč funtov. Sama zabava pa ga je stala 3,5 milijona funtov. Poleg Eltona je nastopil še Lionel Richie in slavni didžej Calvin Harris.

Ob polnoči se seveda ni manjkal ognjemet, ki je trajal kar pol ure in po tem je nastopil Elton John. Preostale podrobnosti s poroke so še skrivnost, nevesta naj bi imela poročno obleko Vere Wang.

Je Tamara res ujela moškega svojega življen­ja?

Marsikdo pravi, da ne. Pred Jayem je nam­reč hodila z Omarjem Khyamijem, ki pa ga je zaradi varanja zapustila. Potem je spoznala Jaya Rutlanda, ki jo je po kratki romanci zaprosil v Dubaju. Zanimivo, da mu je britanska finančna policija lani dodelila kazen v višini 160 tisoč funtov.

Za povečano prodajo delnic je namreč izdajal zaupne podatke in investitorjem zamolčal opozorila o tveganju. Zaradi bolezni naj bi mu kazen znižali na 30 tisoč funtov. A Tamara pravi, da je bil od vsega začetka njune romance iskren in da ji je povedal vse o sebi, zato naj bi mu neomajno verjela.

Sandra Bratuša

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 26/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2013

Story Story 26/2013, od 19. 06. 2013