Razkrivamo Severinine zvezdniške zahteve

14. 8. 2013

Severina ima dokaj specifično zahtevo, saj so pred začetkom zadnje turneje vsi sodelujoči, od tonskega tehnika do zadnjega plesalca, po elektronski pošti prejeli molitev Zdrava Marija, ki so jo potem skupaj pred nastopom tudi zmolili.

Zvezdnica na prizorišče izjemoma pride pol ure prej, zato da se vsakemu posebej poimensko zahvali in z njimi moli. Severina si zapomni imena prav vseh sodelujočih kot tudi dotičnih oboževalcev, ki jo spremljajo že od vsega začetka.

Sicer pa pevka ne mara posedati v zaodrju pred samim nastopom, zato se na prizorišče vedno pripelje z ogromnim črnim terencem, ki jo skoraj vedno zapelje tik pod oder.

Po koncertu ima navado ostati s prijatelji, s katerimi se odpravi na pozno večerjo ali zabavo. Na vsakem koraku jo spremljata dve varuški, zato se Severina po koncertu lahko oddahne in uživa ob hrani.

Številni, ki so imeli priložnost z njo sedeti na večerji, so bili presenečeni, koliko izredno vitka pevka lahko poje.

Seve je imela bolj malo časa za počitek, privoščila si je zgolj tri dni počitka v Dubrovniku, ki ga je izkoristila za dragocene trenutke s svojim sinčkom.

Sicer pa naj bi bila pevka spet samska. Po zadnjih informacijah naj bi se dokončno razšla z Milanom Popovićem, ki je zdaj celo izjavil, da s pevko nima več nič že od leta 2011!

Več o tem burnem razmerju in vojni na sodišču za skrbništvo nad njunim sinom Aleksandrom preberite v novi številki revije Lea.

Priporočamo