Severina: Razkrila svojo magijo

Severina: Razkrila svojo magijo (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
22. 8. 2018

Dolgo pričakovani singel Magija, duet Severine in Jala Brata, je bil objavljen danes opoldan na Severinini strani na Facebooku. Pod režijo in koreografijo se podpisuje Anže Škrube, ki ga pri nas poznamo kot koreografa v slovenski plesni skupini Maestro ter po uspešnem sodelovanju s Tomažem Pandurjem in Severino na njeni turneji Dobrodošao u klub.

Magija je Severinin in Anžetov hommage največjemu magu gledališke umetnosti Tomažu Pandurju ... "Hvala Jala Bratu in Buba Corelliju za Magijo ter za to, ker ste s svojimi pesmimi odprli še eno okence v moji glasbi proti obzorju novih glasbenih žanrov. Ta pesem je čista energija. Hvala Anžetu, ker je z režijo in koreografijo podčrtal vse zgoraj navedeno. Hvala vsem plesalcem in številni ekipi, ki so nam pomagali, da našo Magijo začutimo skupaj in jo naredimo magično," je zapisala Severina.

"Vse je nastalo zelo enostavno, poskušali smo združiti svoje želje in stile, da bi na koncu dobili pravo magijo. Pesem zasvoji na prav poseben način, magičen je in verjamem, da pesem nikogar ne bo pustila ravnodušnega," je še dodal Jala Brat. Navdušenja nad vnovičnim sodelovanjem pa ni skrival niti slovenski koreograf Anže Škrube: "Severina je s tem videoprojektom pokazala, da je največja zvezda Balkana. Poleg vokalne izvedbe je s predanim delom in vajami razturila tudi mojo koreografijo. Bili smo odličen tim, saj je razumela mojo idejo, in dobro se dopolnjujeva. Vedno mi je v zadovoljstvo sodelovati s Severino, ker je velika umetnica, s polnim srcem je prišla na snemanje in vedno je dala vse od sebe."

Pleše z zvezdniki

Anže Škrube je eden od vodilnih svetovnih režiserjev in koreografov s sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji. Rojen je bil v Sloveniji, kjer je tudi odrasel. Nastopal je s svetovno znanimi izvajalci, kot so Prince, Usher, Justin Timberlake in Meghan Trainor. Sodeloval je na svetovni turneji s Chrisom Brownom ter Tribute to Michael Jackson, pred kratkim je sodeloval tudi s Taylor Swift.

Besedilo: A. P. K. // Fotografije: osebni arhiv