Razkrinkali so Kate Middleton: Na dan prišel šokanten razlog, zakaj ne more prenašati Meghan Markle!

11. 7. 2024
Deli

Zdaj na dan prihaja takšna resnica o Kate Middleton in mnogi bodo tole težko sprejeli.

"Nikoli nista imeli dobrega odnosa," pravijo kraljevi strokovnjaki o odnosu Kate Middleton in Meghan Markle. Čeprav sta obe soprogi bratov, Kate in Meghan ne komunicirata, in domnevno se nista slišali niti po tem, ko je princesa razkrila, da ima raka in da gre na kemoterapijo. Čeprav se je na začetku Meghanine zveze s princem Harryjem zdelo, da se bo Meghan lahko veliko naučila od Kate o britanski kulturi in kraljevih pravilih, in so mnogi ugibali, da bi lahko postali najboljši prijateljici, se to ni zgodilo.

"Kate nima želje komunicirati niti s Harryjem niti z Meghan. Preveč se je zgodilo in preprosto še ni pripravljena na to," je dejal vir blizu kraljeve družine. Princ William je zaskrbljen zaradi slabega odnosa z mlajšim bratom in želi, da bi se pomirila, a trenutno ne govorita. Kdaj bi sploh lahko začela delati na izboljšanju odnosa, ni znano.

Dejstvo je, da Meghan in Kate nikoli nista bili blizu. Kate ustreza, da sta se Meghan in Harry preselila v Ameriko, ker ju vidi manj in oddahnilo se ji je, ko je lani izvedela, da Meghan ne bo prišla na kraljevo kronanje. Situacija se je še poslabšala po tem, ko je Harry objavil svoje spomine, v katerih je blatil člane kraljeve družine in dejal, da Kate od začetka ni sprejela Meghan. Pred tem sta Harry in Meghan gostovala pri Oprah Winfrey in navrgla vrsto obtožb glede nevzdržnega življenja v palači.

Harry se je takrat spomnil tudi prvega dogodka, na katerem sta sodelovali Kate in Meghan. Bil je to trenutek, ko je Kate ugotovila, da jo bodo primerjali in da bo morala tekmovati z Meghan. "Njun odnos ni veliko napredoval od takrat, ko je bila Harryjeva punca," trdijo dobro obveščeni viri. Kate domnevno meni, da imata z Meghan le malo skupnega, razen tega, da sta članici kraljeve družine. In zaradi tega se Kate ni trudila biti blizu z Meghan.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!