Razkrite so jutranje navade vojvodinje Meghan Markle: Rana ura, zlata ura!

Razkrite so jutranje navade vojvodinje Meghan Markle: Rana ura, zlata ura! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je preživela pestre dneve na turneji po Afriki, ki jo je obiskala v družbi moža in sinčka Archieja.

Susseška vojvodinja rada začne dan zgodaj, to navado je ohranila tudi med uradno turnejo.

38-letna Meghan po poročanju tujih medijev že vrsto let vstaja ob zori, najraje ob 4:30. Nekdanja igralka je že prej imela zahteven urnik, ki je vključeval zgodnje vstajanje, ohranila pa ga je tudi s prihodom v kraljevo družino. Dan začne z jogo, kar ni nič nenavadnega, saj je njena mama Doria učiteljica joge in je na svojo hčerko prinesla ljubezen do tovrstne vadbe.

Ko je bila še igralka, je pisala svoj blog, imenovan Tig, kjer je med drugim zapisala, da jutra določajo vzdušje celotnega dneva. In kaj vojvodinja najraje zajtrkuje? Po poročanju medijev se vedno odloči za zdrav zajtrk, ki vključuje kosmiče, ovseno kašo, razne oreščke in sadje. Občasno si privošči omleto, a večinoma se skuša držati veganskega načina prehranjevanja.

Vojvodinja ne pije veliko čaja, saj se skuša izogibati kofeinu. Po zajtrku so na vrsti njene obveznosti, zato ne čudi dejstvo, da že ob 5. uri zjutraj pošilja e-pošto.

Priporočamo