Razkritje estetskih kirurgov: To so posegi, na katerih je bila Meghan Markle

Razkritje estetskih kirurgov: To so posegi, na katerih je bila Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2021

Čeprav že nekaj časa živita v ZDA, zanimanje javnosti za princa Harryja in njegovo soprogo Meghan Markle ne pojenja.

Pred kratkim sta drugič postala starša, poleg sinčka Archieja zdaj imata še hčerkico Lilibet. Zdi se, da se je zanimanje zanju še povečalo, saj so se tuji mediji pred kratkim lotili "starih" govoric o Meghaninih lepotnih posegih in izbrskali njene stare fotografije. Na slikah iz njenih najstniških dni je njen nos videti večji, sama pa nikoli ni priznala, da je bila na kakšnem lepotnem posegu.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MCAN Health (@mcanhealth)

Estetski kirurgi pravijo, da je povpraševanje za videzom Meghan Markle naraslo, poročajo britanski mediji, na družbenih medijih pa so se pojavile primerjave njenih starih in novih fotografij.

Že pred časom je londonski estetski kirurg Julian De Silva dejal, da ima Meghan skorajda popolno oblikovan nos. "Njen obraz je lepe oblike in je blizu tistemu, kar so stari Grki imeli za popolnost," je dejal že pred časom.

Ker se je sama tozadevno zavila v molk, javnosti ostaja samo - ugibanje. Seveda se je ob tem na družbenih omrežjih razvila debata. Nekateri menijo, da je Meghan opravila nekaj posegov, a se jim zdijo zmerni. Spet drugi trdijo, da to ni res in da je treba vzeti v zakup, da se ljudje z leti spreminjamo. Kakor koli že, zdi se, da se je sama s takimi ugibanji že zdavnaj nehala obremenjevati, saj zdaj živi svoje življenje drugače, stran od javnosti.

Priporočamo