Razkrito katerega člana kraljeve družine princesa Diana nikakor ni prenesla

Razkrito katerega člana kraljeve družine princesa Diana nikakor ni prenesla (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2019

Ni skrivnost, da se pokojna princesa Diana za zidovi kraljeve palača ni najbolje počutila, zdaj pa je na dan prišlo tudi to, s kom se še posebej ni želela srečevati na kraljevih hodnikih.

Na britanskem Channel 5 so začeli s predvajanjem serije Paxman on the Queen's Children in v njej bo govora tudi o pokojni prinesi Diani, ki tudi po smrti ostaja izjemno priljubljena.

V omenjeni seriji pa bo razkrito tudi to, da princesa Diana ni bila v dobrih odnosih s princeso Anno in da se jo je izogibala v velikem loku. "Spominjam se, da je Diana velikokrat dejala, da če bo na dogodku tudi princesa Anne, da potem nje ne bo tam," je za Daily Mail dejal novinar Jeremy Paxman.

In medtem ko je princesa Anna želela epidemijo Aidsa vzeti za svojo lastno promocijo, je princesa Diana potovala in se rokovala z obolelimi in tako želela zmanjšati stigmo vseh tistih, ki so bili bitko s težko boleznijo. Diana in Anne sta si bili zelo različni in že zelo kmalu je bilo jasno, da se ne bosta nikoli ujeli.

"Princesi Anne nikoli ni bilo všeč na kakšen način je Diana razumela svoje kraljeve obveznosti in da je vedno koristila kamere in medije, da bi se promovirala. Anne je imela ves čas veliko bolj tradicionalen pristop h kraljevi monarhiji in takšen je bil tudi njen način opravljanja kraljevih dolžnosti," je še dodal.

Priporočamo