Razkrito, kdo je lepotec ob katerega se na plaži stiska Severina, tukaj so fotografije

Razkrito, kdo je lepotec ob katerega se na plaži stiska Severina, tukaj so fotografije (foto: Instagram/Severina) Instagram/Severina
16. 3. 2023

Hrvaška pevka Severina je nedavno pokazala ob sebi postavnega mladeniča in ugibanja so se hitro začela v smeri, da je to morda njen novi srčni izbranec.

Hrvaška pevka Severina je vedno v središču pozornosti in seveda je vsak njen premik hrvaškim medijem zelo zanimiv.

V zadnjem času so jo že večkrat opazili v družbi postavnega mladeniča in seveda so mnogi ugibali, če ni to morda njen novi srčni izbranec.

Severina je vse od ločitve uradno samska, a seveda je mnogim težko verjeti, da je tako postavna in privlačna zvezdnica zares solo.

No, zdaj je kar sama pojasnila, kdo je postavni mladenič, ko mu je čestitala na svojem Instagram profilu in pokazala, da jo spremlja tudi na počitnicah in zabavah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Gre za njenega frizerja, ki je izjemno zabaven in Severina ne skriva, da ga naravnost obožuje.

Med njima je prav gotovo posebna kemija, a se zdi, da ostajata le dobra prijatelja, kljub temu, da se Severina na plaži prav rada stisne ob njega, kar je vidno tudi iz kolaža fotografij, ki jih je nedavno objavila na svojem Instagramu.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.