Razkrivamo, kako luksuzno živi Trumpov sin

barron william TRUMP (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
5. 9. 2013

Melania Trump je zagotovo najbogatejša Slovenka, žena ameriškega mogotca Donalda Trumpa pa v takem duhu vzgaja tudi svojega sedemletnega sina Barrona.

Barron nikoli ni poznal navadnega življenja, ki ga živi večina njegovih vrstnikov, saj je bil že rojen s srebrno žlico v ustih, zato pomanjkanja nikoli ni občutil.

Medtem ko se večina sedemletnikov veseli prvih dni, ki jih bodo preživljali z novimi prijatelji v šolskih klopeh, pa mladi bogataš prvega učnega gradiva ni spoznal v javni šoli, temveč pod budnim očesom zasebnih učiteljev.

Ti skrbijo za izobrazbo bodočega poslovneža, ki bo podedoval očetove posle, vredne milijarde dolarjev. To je za malega in nadobudnega otroka izredna odgovornost, vendar pa se očitno Barron ne pritožuje preveč nad tem, ampak uživa vse sadove očetovega trdega dela.

Nič drugačnega odnosa z njim nima mama Melania, ki ga že od malih nog, čeprav takrat še niti ni hodil, navaja na najbolj luksuzne izdelke, med katerimi pa nima najbolj priljubljene igrače, temveč nepredstavljivo drago kremo iz kaviarja, s katero ga namaže vsak dan, preden se odpravi spat.

Za katero kremo gre, izveste v novi številki revije Story, ki razkriva še več nesramno dragih podvigov, ki si jih lahko privoščijo člani družine Trump.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 37/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 37/2013

Story Story 37/2013, od 04. 09. 2013