Zanimivo je bilo to, da je glasbenica, tako kot vse njenega kova, imela prav posebne zahteve.
Izvedeli smo, da v hotelu Habakuk, kjer je imela rezervirano celotno nadstropje, nihče ni komuniciral osebno z njo, ampak so vso komunikacijo vodili njeno osebje in njeni varnostniki.
Družbo pa ji je v Mariboru delala tudi njena sestra. Kot smo še izvedeli, Ceca obožuje morske sadeže, najbolj škampe in lignje.
Rečne ribe ji niso všeč, zato so ji v hotelu pripravili le njeno priljubljeno hrano.
Na njenem seznamu je bila še sestavljena solata z olivnim oljem in balzamičnim kisom.
Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije
StorySTORY 28/2014
Naročite se na revijo Story:
01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico
Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.