"Razočarana gospodinja" Teri Hatcher objavila sliko v bikinkah in brez šminke

"Razočarana gospodinja" Teri Hatcher objavila sliko v bikinkah in brez šminke (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2019

Igralka Teri Hatcher, znana po vlogi v seriji Razočarane gospodinje, je pred dnevi proslavila 55. rojstni dan.

Oboževalci so ji ob tem namenili številne čestitke in komplimente za njeno še vedno vitko linijo, ona pa jih je nagradila tako, da je na svojem Instagram profilu objavila sliko, na kateri je v kopalkah in brez trohice šminke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exercise has become a source of well being not a means to look good naked. As part of my @f45_training 8 week challenge we had to submit an after photo. So why actually post a pic of myself in a bikini? Well, this is my truth and being in this 55 year old body actually feels liberating. Here’s the thing. I’ve finally figured out how to be comfortable in my own skin. Maybe not every day but a lot of them. Age allows you to be clear on your purpose and cherish who and what you are grateful for. You have enough age to see the miracle of life and enough youth to revel in that knowledge. You can be vulnerable and strong at the same time. You can forgive others and yourself. You are willing to put in the effort to reach a goal...or not. And that’s okay. Mostly, you know to make the most of every moment. For me that is sharing joy & positivity, knowledge I’ve gained through experience both successes and failures, and helping to lift others up. Sharing myself in a bikini (which I may or may not ever wear again) Is me Being open to others, open to life... finding glorious connection and community. No filters, no makeup, no airbrushing, no negativity. Be strong enough to be vulnerable. #teristuesdaytips #birthdayweek #bekind #giveback #enjoy #liveyourbestlife

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

Tako je sporočila, da se odlično počuti v svojem telesu. "Končno se počutim lepo v svoji koži, morda ne čisto vsak dan, a dovolj pogosto," sporoča igralka, ki trdi, da je zdaj zadovoljna s sabo, a da je za to potrebovala kar nekaj časa.

"Dovolj sem stara, da razumem čudež življenja in uživam v tem spoznanju. Lahko sta močni in ranljivi hkrati, lahko odpustite sebi in drugim," še dodaja lepa igralka.