Ta pri nas znana igralka se je zdaj zredila za 14 kilogramov in ne skriva, da ji to ni čisto nič všeč, takole je videti

17. 1. 2024
Deli
Ta pri nas znana igralka se je zdaj zredila za 14 kilogramov in ne skriva, da ji to ni čisto nič všeč, takole je videti (foto: Profimedia)
Profimedia

Rebel Wilson ne skriva, da ji na novo pridobljeni kilogrami zares niso všeč.

"Trdo sem delala in bila sem pod stresom," je zapisala igralka Rebel Wilson (43) in objavila video in fotografijo iz ladijske masažne kadi. Poudarila je, da se je zredila za 14 kilogramov in se zaradi tega slabo počuti. Čeprav se zaveda, koliko novih filmov je posnela, ji je žal, da kilogramov, ki jih je izgubila s trdo vadbo in pravilno prehrano, ni obdržala.

"Zelo sem ponosna na nove filme in svoje spomine, a vsega je bilo preveč in nisem se osredotočala na zdrav življenjski slog. Gre še kdo skozi isto?'", je rekla. Igralka se je leta borila z odvečnimi kilogrami, leta 2022 pa je izgubila več kot 35 kilogramov. Hujšala je tako, da se je trudila zaužiti manj kot 1500 kalorij na dan, mesa ni uživala, temveč le ribe.

Sadje in zelenjava sta bila nepogrešljiva na njenem krožniku, marsikoga pa je presenetilo, da ni prenehala jesti hitre hrane, če si je to zaželela. V fitnesu je telovadila skoraj vsak dan, včasih tudi večkrat na dan, imela pa je osebnega trenerja, njen trening pa je temeljil na visoko intenzivni vadbi in seveda so bili rezultati zares impresivni in mnogi so bili navdušeni nad njeno postavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Novembra 2022 je igralka prek nadomestne matere dobila hčerko Royce Lillian. V zvezi je z modno oblikovalko in oblikovalko nakita Ramono Agrumi. "Mislila sem, da iščem svojega Disneyjevega princa... Morda pa sem ves ta čas resnično potrebovala Disneyjevo princeso," je nekoč zapisala Rebelova.

Po diplomi iz avstralskega gledališča za mlade leta 2003 se je Wilsonova začel pojavljati kot Toula v humoristični seriji SBS Pizza (2003–2007) in kasneje nastopila v komični skeč predstavi The Wedge (2006–2007). Napisala, producirala in igrala je v humoristični glasbeni seriji Bogan Pride (2008). Kmalu po selitvi v ZDA je Wilsonova nastopila v komedijah Bridesmaids in A Few Best Men, obe leta 2011.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Leta 2012 se je Wilsonova pojavila v komedijah What to Expect When You're Expecting, Struck by Lightning in Bachelorette, zaradi česar jo je Variety razglasil za eno izmed svojih "Top Ten Comics to Watch for 2013". Igrala je vlogo Debele Amy v glasbeni komediji Pitch Perfect (2012–2017), ki ji je prinesla več nominacij za nagrade in zmage, vključno z nagrado MTV Movie Award za najbolj prodorno predstavo in nagrado Teen Choice za filmsko igralko. Leta 2016 je nastopila v filmih Kako biti samski in Grimsby.

Napisala in zaigrala je v Super Fun Night (2013), televizijski sitcom, ki se je eno sezono predvajal na ABC. Leta 2019 je zaigrala v svoji prvi glavni vlogi Natalie v filmu Isn't It Romantic ter se pojavila kot Penny Rust v filmu The Hustle in Jennyanydots v filmu Cats. Za vlogo Fraulein Rahm v drami Jojo Rabbit (2019) je bila nominirana za nagrado Screen Actors Guild Award za izjemno igralsko vlogo v filmu. Leta 2022 je zaigrala v komediji Netflix Senior Year, kjer je bila tudi producentka.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik