Richard Gere ljubi 34 let mlajšo Španko

Richard Gere ljubi 34 let mlajšo Španko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
3. 5. 2018

Igralec in večni zapeljivec Richard Gere se bo poročil s svojo 34 let mlajšo zaročenko. Skupaj sta že štiri leta in njuna ljubezen je vse bolj močna.

Bilo je pred štirimi leti, ko sta se Richard Gere (69 let) in novinarka Alejandra Silva (35 let) spoznala v Italiji. Oba sta bila v luksuznem hotelu, hotelu, ki je v Alejandrini lasti. No, kupila ga je z bivšim soprogom Govindom Friedlandom (43 let), ki je sin ameriškega rudarskega mogotca Roberta Friedlanda. Skupaj imata šestletnega sina Alberta. Tudi Alejandra prihaja iz zelo premožne družine, njen oče je namreč priznan poslovnež in nekdanji podpredsednik španskega nogometnega kluba Real Madrid, Ignacio Silva. V času, ko sta se Richard in Alejandra spoznala, je bila ona sredi ločitvenega postopka. Torej Richard ni bil razlog za razpad njenega zakona.

Med Ameriko in Španijo

Njuna ljubezenska zgodba se je začela tiho in daleč stran od radovednih oči. Novinarji so izvrtali, da sta par od junija 2015. Oba sta se trudila biti kar najbolj diskretna. Da sta zaročena, pa se je izvedelo novembra lani, ko se je Alejandra pokazala s prekrasnim diamantnim zaročnim prstanom na roki. Par je pogosto v Španiji, kjer obiskuje dobrodelne prireditve in poskuša pomagati, kolikor je v njuni moči. Tudi sicer Alejandra večino časa preživi v Madridu, kjer s sinom živi v luksuzni vili. Richard živi v New Yorku, a oba zagotavljata, da jima razdalja ne povzroča nikakršnih težav v njunem odnosu. "Richard je pravi heroj v mojem življenju," odkrito pove Alejandra. "Preden sem ga spoznala, sem bila izgubljena, v temi, on pa je dal vsemu skupaj nov smisel. Ko sem ga spoznavala, sem čutila, kot bi mi nekdo ponudil roko in mi pokazal pravo pot," ima o svojem zaročencu Alejandra same besede hvale. Usodni da bosta dahnila v Washingtonu, in sicer 5. maja. Na obredu ne bo veliko ljudi, saj želita imeti ob sebi le najbližje sorodnike in prijatelje.

Ljubi 34 let mlajšo Španko

Ženske so norele za njim

Richard vso svojo kariero velja za velikega zapeljivca, še najbolj so ženske po svetu norele za njim, ko je zaigral v filmu Čedno dekle, v katerem je zaigral z Julio Roberts (50 let), bilo je leta 1999. Časopis People ga je razglasil za najbolj seksi moškega na svetu, sam pa pravi, da so mu bili ti nazivi od nekdaj zelo smešni in povsem nesmiselni. Njegova prva žena je bila Cindy Crafword. Ljubezen med njima ni zdržala, pozneje sta dejala, da je bila razlika v letih prevelika, poleg tega Cindy pravi, da si v resnici nista bila nikoli preveč blizu. "Šele zdaj se zavedam, kako zelo sem bila mlada," pravi Cindy danes. "Takrat se seveda človek ne zaveda, da je skoraj še otrok. Težava je bila mogoče tudi v tem, da nikoli nisva bila prijatelja," razmišlja o nekdanjem soprogu manekenka. "Po mojem mnenju ženske v dvajsetih letih šele začnejo spoznavati sebe in sploh dojemati tisto notranjo moč, ki jo imajo. Potem, ko si z nekom v zvezi, pa se je težko spreminjati, saj kar na lepem ugotoviš, da nisi več ista oseba."

Cindy dodaja, da je v nekem trenutku mislila, da je pripravljena le slediti nekomu, pozneje pa je ugotovila, da le ni tako, da so trenutki, ko želi, da nekdo sledi njej oziroma da hodita enakopravno vštric. Ko je Cindy spoznala Richarda na neki vrtni zabavi pri fotografu Herbu Rittsu leta 1987, je imela komaj 21 let. Ko je postajala bolj zrela, pa se je njun odnos spremenil in na koncu sta se ločila. Vseeno pa ima o Richardu Cindy samo pohvalne besede. "Je zelo pameten in zanimiv moški, ki me je ogromno naučil. V mojem življenju zavzema veliko poglavje." Pozneje si je Cindy našla novo ljubezen, podjetnika Randeja Gerberja (53 let), s katerim ima hčerko Kaio Jordan (16 let) in sina Presleyja Walkerja (15 let). "Najin zakon temelji na prijateljstvu. Z Randejem se mi ni bilo treba pretvarjati, da me zanimajo joga, budizem in meditacije. Z njim mi ni bilo treba hoditi na bejzbolske tekme, kot sem to počela z Richardom," se je v nekem intervjuju razgovorila Cindy. A takrat je bila mlada in je pač mislila, da tako mora biti.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo