Ricky Martin po dveh sinovih dobil hčerkico

Ricky Martin po dveh sinovih dobil hčerkico (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
15. 1. 2019

Za novo leto se je vesele novice razveselil zvezdnik Ricky Martin, ki je svetu sporočil, da je v njegovo družino prišla majhna deklica.  

Priljubljeni pevec Ricky Martin (47) je že očka desetletnima dvojčkoma Matteu in Valentinu. Rodila ju je nadomestna mati, ko se je pevec poročil z Jwanom Yosefom (34), so postali prava družina. “Ko me sinova vprašata, zakaj nimata mame, jima pač odgovorim, da smo moderna družina,” pravi Ricky. In zdaj je v to moderno družino prišla še mala deklica, ki jo je tudi rodila nadomestna mati.

“S ponosom objavljamo, da sva postala starša prekrasni zdravi deklici. To je za nas prekrasno obdobje in zelo se veselimo življenja z Lucio.” Pevec je še zapisal, da so to zagotovo najlepši božični prazniki, kar so jih kdajkoli imeli. “Sinova Matteo in Valentino sta presrečna, ker sta dobila sestrico.” V začetku preteklega leta je Ricky dahnil usodni da svojemu izvoljencu, umetniku Jwanu, in oba sta si zelo želela, da bi se družina povečala. Zdaj pa se jima je želja uresničila.

Ricky pravi, da je biti oče najlepša vloga, ki jo je kdajkoli dobil. Prepričan je, da sta njegova dvojčka mnogo bolj inteligentna od njega in da se je od njiju naučil marsikaj. “Ko sem bil v njunih letih, nisem razmišljal tako kot onadva. Trudim se, da se čim več ukvarjata s športom, približati jima poskušam umetnost in učim ju, kaj sploh je življenje,” pravi Ricky.

Ko sta se Rickyju rodila dvojčka, je dejal, da bo vse življenje hvaležen ženski, ki mu jih je podarila, in da bi zanjo dal življenje. Pevec, ki dolgo časa ni spregovoril o svoji seksualni usmerjenosti, pravi, da je imel veliko zvez, tudi z ženskami, in da mu za nobeno ni žal. “Spal sem z ženskami, se vanje zaljubljal in z njimi doživel veliko lepih trenutkov. Ni mi žal za nobeno zvezo, naj bo z moškim ali žensko. A zdaj sem našel tistega pravega, vedno pa so na prvem mestu otroci,” govori pevec.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia

Priporočamo