Ricky Martin: Po dvojčkih si s fantom želita še hčerko

Ricky Martin s sinčkoma Matteom in Valentinom (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
1. 4. 2012

Ne bomo komentirali ničesar, ne družinskega zakonika ne pravice posameznikov. Ničesar. Povedali bomo samo lepo zgodbo o pevcu Rickyju Martinu, ki je javno priznal, da je gej, in ki je srečni očka čudovitih dvojčkov. Zdaj pa si noro želi še hčerkico.

Le kdo ne pozna pevca Rickyja Martina? Le katera ženska ni vzdihovala za njim? Večini moškim itak ni bil všeč, ker je pač lep in latino tip, a kaj komu mar.

Potem pa je priznal, da je gej, in od takrat je njegovo življenje veliko lažje. To se je zgodilo pred dvema letoma, čeprav se je o njegovi istospolni usmerjenosti šušljalo že malce dlje.

No, sam je povedal, da je spal z veliko pripadnicami nežnejšega spola, a da mu to ni preveč ustrezalo. "Spal sem z njimi. Privlačila sta me oba spola, res pa je, da ženskam nisem nikoli priznal, da od nekdaj ljubim moške," je Ricky zdaj odkrit.

Trenutno lepotec s svojim izbrancem, ki je mimogrede tudi neznansko čeden, Carlosom Gonzálezom Abellom živi v Španiji. No, z njima živita tudi Rickyjeva biološka sinova, prikupna dvojčka Matteo in Valentino, ki mu ju je rodila nadomestna mati.

"Ženski, ki mi je omogočila, da okusim sladkosti starševstva, bi podaril svoje življenje," je dejal Ricky, ki je na svoja sinova dobesedno nor. "Nisem najel njene maternice, temveč njen trebuh. Zanjo bi dal vse, saj mi je pomagala na svet prinesti sinova in verjemite, zame ni samo nadomestna mati," je pevec povedal za špansko izdajo revije Vanity Fair. "Že ko sem na fotografiji videl njeno podobo, sem vedel, da bo mama mojih otrok, saj je bila videti kot angel," dodaja Ricky.

Sicer pa ljubezen Rickyju v življenju zelo veliko pomeni: "Enkrat sem zaradi ljubezni tudi že odpovedal nastop, da bi lahko bil z nekom, ki ga imam rad. Imel sem samo en dan in si rekel: ti živiš v eni državi, jaz v drugi. To je neverjetno in počutim se enkratno. No, to je bil tudi eden mojih najdražjih zmenkov, saj se je moral menedžer za vse oboževalce, ki so kupili vstopnice za koncert, izmisliti dober izgovor."

Očitno se je vse obrestovalo, saj je oseba, zaradi katere je Ricky odpovedal koncert, njegov dolgoletni partner Carlos González Abell. Vsi skupaj so srečna družina in zdaj si pevec neznansko želi, da bi triletna dvojčka dobila sestrico. To bi rad uresničil še letos, da med otroki ne bi bilo prevelike starostne razlike.

Čeprav se pojavljajo tudi namigovanja, da bi se zaljubljenca rada poročila, Ricky to zanika. "Ne razmišljava še o poroki, čeprav se super počutiva, da imava v Evropi oziroma v Španiji to možnost. Čudovito je vedeti, da lahko nekega dne rečeva, da sva pripravljena, in stopiva pred oltar."

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story