Rihanna in Hassan Jameel sta se razšla

Rihanna in Hassan Jameel sta se razšla (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2020

Par naj bi se razšel mirno.

Podrobnosti o tem kako in zakaj je do tega prišlo, vključno s tem, kdo se je za razhod odločil, niso znane, kar ni nobeno presenečenje, saj sta Rihanna in Hassan svojo triletno zvezo ohranjala zelo zasebno.

Uradno sta se začela videvati junija 2017. Toda njun prijatelj je razkril: "Rihanna je to prikrila, toda hoditi sta začela že januarja 2017. Veliko časa sta preživela stran od radovednih oči. Njegova družina je zelo bogata in zasebna, kar je veliko pripomoglo k temu, da sta si želela zasebnosti."

Junija 2019 so ju videli na počitnicah v Italiji, kjer sta bila videti zelo zaljubljena. Zadnjič so ju skupaj fotografirali avgusta 2019, ko sta jedla sir in pila vino, se pravi, ko sta bila na zmenku v stilu Beverly Hillsa, kjer se je romantika tudi odvijala.

Rihanna je o Hassanu v intervjujih redko spregovorila. Nazadnje je to naredila junija, ko so jo vprašali ali je zaljubljena in ali razmišlja o poroki s Hassanom. "Seveda sem zaljubljena. Za poroko pa ve samo Bog. Mi načrtujemo, Bog se pa smeji, kajne?"

Kaj je pa od tukaj naprej šlo narobe, da sta se odločila za razhod, pa mogoče ne bomo nikoli izvedeli.

Priporočamo