Rihanna in Tiger Woods: Oba bi rada “pogrela juho”

Rihanna in Chris Brown (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
30. 1. 2013

Glasbenica Rihanna na naslovnici svojega novega singla objema moškega, ki močno spominja na moškega, ki jo je pretepel – enake tetovaže, enaka zlata verižica ... Zdaj so se pojavile govorice, da je celo ponovno v zvezi z nasilnim bivšim fantom Chrisom Brownom. Zvezdnik golfa Tiger Woods pa poskuša svojo bivšo ženo, ki jo je varal, zvabiti v svoje naročje z neverjetnimi 200 milijoni dolarjev.

Rihanna si očitno ne želi, da bi govorice o njenem ljubezenskem življenju in domnevni obnovitvi težavne zveze, ki jo je stala kar nekaj modric, potihnile. Njen najnovejši singel namreč krasi ovitek, na katerem počiva v naročju neznanega moškega, ki pa je sumljivo podoben njenemu bivšemu ali morda celo novemu staremu partnerju Chrisu Brownu.

Očitne podobnosti

Naslov pesmi je Stay (Ostani), na fotografiji pa lepotica z Barbadosa pozira z glavo na širokih plečih moškega, ki ima na hrbtu in vratu več pisanih tetovaž. Čeprav so okraski na koži fotografirani tako, da niso v fokusu in se zato ne vidijo jasno, je zelo verjetno, da so tetovaže Chrisove.

Odkar je pevka fotografijo z ovitka objavila na Instagramu, je oboževalci kar ne nehajo komentirati in večina je prepričana, da je neznani moški prav Chris. Vse to se dogaja v času, ko so rane še sveže. Minila so namreč komaj dobra tri leta, odkar je bil Chris obtožen, ker je pretepel svojo tedanjo punco. Toda zdi se, da bi Rihanna svetu rada pokazala, da ji ni mar za tuja mnenja o njeni odločitvi, da težavnemu raperju ponovno odpre vrata v svoje življenje.

Seveda obstaja možnost, da je na fotografiji model, ki le spominja na slavnega raperja, a zdi se, da so tetovaže identične ali pa vsaj namerno podobne. Poleg tega moški na fotografiji nosi zlato verižico, s kakršno se v javnosti redno pojavlja tudi Chris. Tudi če gre torej le za podobnosti, so te preveč očitne, da bi bile slučajne.

Njen odnos s Chrisom se nikogar ne tiče

Pesem Stay je nastala v sodelovanju s producentom Mikkyjem Ekkom, podobnosti z Rihannino zasebno situacijo pa je mogoče prepoznati tudi v besedilu, ki ga lahko tolmačimo kot sporočilo, da se Rihanna in Chris preprosto nista sposobna prenehati ljubiti.

"Nisem povsem prepričana, kaj naj si mislim, a nekaj v tvojih kretnjah skrbi za to, da ne morem živeti brez tebe," se v prostem prevodu glasi besedilo. Sicer pa je pesem Stay tudi na njenem zadnjem albumu Unapologetic, na katerem med gostujočimi pevci nastopa tudi Chris. Pesem Nobody's Business sta zapela v duetu, njeno besedilo pa se glasi: "Bodi vedno moj fant/vedno bom tvoja punca." Sporočila v njunih pesmih so torej zelo odprta, v izjavah pa sta veliko bolj zadržana.

Pred kratkim je zvezdnica pozirala za sedem naslovnih fotografij revije Complex, ki so tako vroče, da so vzbudile ogromno pozornosti, ko so jo vprašali, ali je obnovila razmerje s Chrisom, pa se je temperamentna pevka naglo ohladila. "Njen sicer topli glas je naenkrat postal leden in s privzdignjeno obrvjo je rekla le: 'Oprostite!?'," je neprijetno situacijo opisal novinar omenjene revije. Ko je ponovil vprašanje, pa je bila zelo jasna: "To se nikogar ne tiče. To je samo besedilo pesmi, ki ga je napisal The-Dream, nama pa je bilo zelo všeč. Vi pa me vztrajno sprašujete stvari, o katerih nimate pojma."

Računovodje pravijo, da je nor

Sedemintridesetletni zvezdnik golfa Tiger Woods pa je – v nasprotju z Rihanno – veliko bolj direkten, ko gre za odnos do nekdanje ljubezni. Bivši soprogi Elin Nordegren je namreč ponudil 'pipo miru' v obliki nove predporočne pogodbe v višini 200 milijonov dolarjev, čeprav je 33-letna blondinka že dobila 110 milijonov ameriških zelencev, ko se je ločila od njega.

Menda mu je švedska svetlolaska, ki je mama njegovih dveh otrok, petletne Sam Alexis in triletnega Charlieja Axela, sporočila, da bo razmislila o njegovem predlogu, a le v primeru, da bo v pogodbo vključena tudi 350 milijonov dolarjev 'težka' klavzula za varanje. Dobro obveščeni vir je razkril, da bi bila ta pogodba vredna več kot polovico Tigerjevega bogastva, ki ga ocenjujejo na 600 milijonov. A Elin očitno misli, da je teh 350 milijonov dolarjev dovolj močan razlog, da je nikoli več ne bo prevaral.

"Tiger zahteve ni niti pogledal. Čeprav njegove računovodje mislijo, da je nor, je pripravljen podpisati predporočno pogodbo in določiti datum poroke. Nikoli si ni povsem opomogel od ločitve od Elin. Bil je z veliko modeli in lepoticami, a nobena mu ni pomenila nič več od seksa za eno noč," je povedal vir.

Menda ponovno seksata

Kariera in zakon nekdaj največjega zvezdnika golfa sta razpadla, ko je v javnost pricurljalo, da je svojo soprogo varal kot po tekočem traku, da je imel pravi niz ljubic, med katerimi so bile večinoma ljubiteljice zabav iz visoke družbe, med drugim tudi Newyorčanka Rachel Uchitel.

Parček se je po šestih letih zakona ločil leta 2010, Elin, ki je pred nedavnim na plaži na Bahamih, kjer je dopustovala z otrokoma, pokazala svoje popolno telo, pa trenutno vlaga veliko denarja in časa v obnovo 12 milijonov dolarjev vrednega domovanja v North Palm Beachu na Floridi.

Od ločitve je Elin hodila z več moškimi, med drugim z bogatim investitorjem Jamiejem Dingmanom, povezovali pa so jo tudi s profesionalnim hokejistom Douglasom Murrayjem. Zdaj bi jo Tiger na vsak način rad vrnil v svoj objem, zato ji je poleg denarja obljubil tudi večno zvestobo, a mu je Elin sporočila, da mu ne verjame, da je nikoli več ne bo prevaral.

Po nekaterih trditvah naj bi jo za božič celo zaprosil, poleg tega pa naj bi tudi že seksala: "Tiger je nekega popoldneva, ko sta bila njuna otroka zunaj z varuško, prišel do njene hiše, in takrat sta se prvič po ločitvi ljubila."

Priporočamo