Rihanna je navdušila v seksi spodnjem perilu

4. 1. 2020
Deli
Rihanna je navdušila v seksi spodnjem perilu (foto: Profimedia)
Profimedia

Rihanna je bila sama sebi vedno najboljša reklama.

In to je ponovno dokazala, ko je 31-letna pevka tudi sama pozirala za svojo novo linijo spodnjega perila. Rihanna je na fotografijah pokazala kar nekaj gole kože, ko je pozirala v seksi rdečem spodnjem perilu.

Za oblikovanje Valentine's Day kolekcije spodnjega perila je združila moči z modnim oblikovalcem Adamom Selmanom. "Ko sem se objel z Rihanno, mi je v uho zašepetala, da moram nujno z njo narediti kolekcijo. Želel sem, da je kolekcija predrzna in razigrana, zato sem dodal srčke in naborke. Začel sem čimbolj dekliško in prikupno, nato pa sem to nevtraliziral s tem, da sem nadaljeval čimbolj super seksi. Navdušen sem nad tem, kar je nastalo."

Splošno znano je, da Rihanna ni le pevka, temveč tudi podjetnica, ki je lani postala najbogatejša glasbenica na svetu. Rihanna, katere polno ime je Robyn Rihanna Fenty je oblikovala linijo lepotnih izdelkov Fenty Beauty in kolekcijo spodnjega perila Savage x Fenty (pod katero spada tudi prej omenjeno novo seksi spodnje perilo) ter odprla lastno modno hišo Fenty.

Poleg tega ima pevka lastno modno agencijo Fr8me ter fotografsko agencijo A Dog Ate My Homework. Lahko bi rekli, da je priljubljena glasbenica res polno zasedena.