Rihanna naj bi že imela novega potencialnega fanta

3. 2. 2020
Deli
Rihanna naj bi že imela novega potencialnega fanta (foto: Profimedia)
Profimedia

Kljub temu, da je Rihanna pred kratkim končala zvezo, so jo že opazili z drugim!

Po poročanju tujih medijev naj bi se pevka kmalu po razhodu z savdskoarabskim milijarderjem Hassanom Jameelom, začela videvati z ameriškim raperjem ASAP Rockyem.

Za to naj bi bilo krivo njuno ponovno srečanje na dobrodelnem koncertu v New Yorku, pevka in raper se drugače poznata že nekaj časa. Glede na vir naj bi si ASAP in Rihanna med obiskom Velikega jabolka delila tudi hotelsko sobo.

"Trenutno samo uživata v skupnem preživljanju časa. Njuno druženje je sproščeno in Rihanna zaenkrat še ne razmišlja o tem ali imata skupno prihodnost. Rihanna je šele pred kratkim končala resno zvezo, zato se sedaj želi nekaj časa le zabavati."

Rihanna je skozi leta hodila s kar nekaj znanimi obrazi. Prvo odmevno razmerje je imela z igralcem Shiom LaBeoufom, vendar stvari med njima niso funkcionirale kot bi mogle.

Leto dni po njunem razhodu je Rihanna potrdila govorice, da se videva z Chrisom Brownom. Rihanna in Brown sta bila takrat eden najbolj vročih parov na glasbeni sceni, žal pa se njuna zgodba ni končala dobro. Leta 2009 so Chrisa aretirali, ker je Rihanno fizično zlorabil, pojavile pa so se tudi fotografije, na katerih so bile vidne modrice na različnih delih njenega telesa. Kljub nasilnosti v odnosu sta Rihanna in Chris bila za kratek čas ponovno skupaj leta 2012. Ne glede na njuno preteklosti sta še vedno prijatelja.

Leta 2010 se je Rihanna začela videvati z igralcem bejzbola Mattom Kempom, s katerim sta bila skupaj skoraj leto dni.

Leta 2015 je imela zelo kratko razmerje s Travisom Scottom, skupaj sta bila približno mesec dni.

Večkrat so se pojavile govorice, da naj bi pevka imela razmerje tudi z raperjem Drakom. Ko sta se leta 2009 Chris in Rihanna razšla, naj bi bila opažena med poljubljanjem, toda njunega razmerja noben od njiju ni potrdil, dokler ni Drake leta 2013 povedal Ellen DeGeneres, da se je nekaj časa res videval z najbogatejšo pevko na svetu. Resno naj bi ponovno začela hoditi leta 2016 in se razšla jeseni istega leta.

Pred kratkim pa je končala triletno razmerje z Hassanom Jameelom. Mogoče bo srečo v ljubezni našla z raperjem ASAP Rockyem, toda zaenkrat si pevka ne želi resnega razmerja.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec