Rihanna: "Nisem povabljena na kraljevo poroko!"

Rihanna: "Nisem povabljena na kraljevo poroko!" (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle bosta usodni da dahnila 19. maja, ameriški mediji pa ugibajo ali bo na poroko prišla tudi svetovno znana pevka Rihanna.

Rihanna je v nedavnem intervjuju za Daily Mail podrobno opisala, kakšno je najbolj primerno darilo za princa Harryja in Meghan Markle.

"Mislim, da mora biti darilo izjemno velikodušno, tako nevesta kot ženin morata imeti koristi od darila, ki jima ga boste poklonili," je bila zgovorna Rihanna, ki pa kot kaže ni dobila vabila na kraljevo poroko.

Ko jo je novinarka vprašala ali je morda povabljena na poroko, jo je Rihanna začudeno pogledala in ji dejala: "Zakaj nekaj mislite, da bi bila povabljena na poroko?" Novinarka je ob tem namignila, da sta se pred časom spoznala s princem Harryjem in bi zato morda lahko bila med udeleženci poroke, a tisto, kar je sledilo, verjetno ni pričakovala iz Rihanninih ust. "Midva sva se zdajle spoznali. Ali misliš, da boš ti dobila vabilo na mojo poroko," ji je sarkastično zabrusila Rihanna in nato dodala. "Boš ti morda povabila mene na svojo poroko." Verjetno je bilo novinarki kasneje žal, da je sploh karkoli vprašala.

Princ Harry in Rihanna sta se spoznala pred dvemi leti, ko je bil Harry na humanitarni turneji po Karibih. Takrat sta skupaj odšla tudi na testiranje za virus HIV, da bi bila s tem zgled vsem ostalim.