Rihanna: Rada bi imela otroke

Pevka je kot gostja šova slavne voditeljice Ellen DeGeneres med drugim spregovorila tudi o želji, da bi imela družino.  (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
27. 11. 2012

Pevka Rihanna z Barbadosa si je obraz prekrila z rokami, ko se je voditeljica Ellen DeGeneres v svojem šovu začela pogovarjati z intimnimi deli njenega telesa.

Ellen je Rihanno namreč spomnila na njun pogovor od lani, ko ji je pevka potožila zaradi svojega obupnega ljubezenskega življenja. "To ni dobro niti zame niti 'zanjo'," je izjavila Rihanna in s svojo izjavo nasmejala gledalce. Verjetno ni treba posebej razlagati, koga ali kaj je imela v mislih, ko je rekla 'zanjo' ...

Na vprašanje, ali se je na tem področju kaj spremenilo, je Rihanna odvrnila: "'Ona' se zdaj malo več zabava." Voditeljica ji je rekla, da je vesela zanjo, pevka pa je pojasnila, da je samska, in zanikala medijske trditve, da je obnovila zvezo z nekdanjim fantom Chrisom Brownom, ki jo je leta 2009 brutalno pretepel.

"Da, absolutno," pa je odgovorila na vprašanje, ali bi nekega dne rada imela družino. Na vprašanje, ali bi otroka raje vzgajala kot samohranilka ali pa v zakonu oziroma zvezi, je odvrnila, da bi imela raje družino: "Precej prepričana sem, da bi se lahko tudi sama soočila s tem, a to ni tisto, k čemur težim."

Priporočamo