Rihanna: Že od decembra seksa z Ryanom Phillippejem

Vir: Nova
1. 3. 2011

Zvezdnica, ki je pred dnevi bučno proslavila 23. rojstni dan, naj bi že od decembra strastno prijateljevala s seksi igralcem Ryanom Phillippejem, nekdanjim možem sladke Reese Witherspoon.

Seksi pevka Rihanna, ki naj bi nekaj časa romantično prijateljevala tudi z igralcem Colinom Farrellom in mladim pevcem Justinom Bieberjem, je Ryana prvič spoznala, ko je njeno razmerje z igralcem bejzbola Mattom Kempom začelo bledeti (Phillippe pa se je v tem časom razšel z nekajtedensko spremljevalko Amando Seyfried, ki je igrala v muzikalu Mamma Mia).

No, v javnosti sta se zvezdnika drug do drugega vedno obnašala hladno. Nekateri viri so sicer poročali, da naj bi Rihanna pred kratkim Ryana hladno odslovila, a UsWeekly piše, da se je zgodilo ravno nasprotno in sta skupaj preživela strastno noč oziroma veliko strastnih noči.

Šestintridesetletni igralec, ki je bil nekoč poročen z Reese Witherspoon, s katero imata dva otroka, naj bi bil zagledan v privlačno 23-letno pevko z Barbadosa, je neki vir povedal za tabloid UsWeekly. Dodal je še: »Zelo privlačna se mu zdi. Seveda sta že seksala. Totalno sta seksala, večkrat.« Vir pri omenjenem ameriškem tabloidu navajajo kot nekoga »iz Rihanninega kroga prijateljev«.