Rihanno na plaži ujeli sredi hudega prepira s fantom

Rihanno na plaži ujeli sredi hudega prepira s fantom (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2018

Pevka Rihanna trenutno počitnikuje v Mehiki, po fotografijah sodeč pa njen dopust ni prav miren, saj imata s fantom kar nekaj nesporazumov.

Ameriški mediji so že pred časom pisali, da sta se pevka Rihanna in Hassan Jameel razšla in da je med njima konec ljubezni. A kot vse kaže, sta še vedno v razmerju, na počitnicah v Mehiki pa sta se po fotografijah sodeč močno sprla.

Hassan in Rihanna sta v razmerju že več kot leto dni, Hassan pa v Savdski Arabiji velja za enega najbogatejših ljudi. Kljub temu, da zvezdnica njunega razmerja nikoli ni javno potrdila, pa so ju fotografi že večkrat ujeli v intimnih trenutkih.

Rihanna je pred časom medijem priznala, da ima ob sebi človeka, ki bi se mu rada v celoti posvetila in zaradi katerega bo dala svojo glasbeno kariero za nekaj časa na stranski tir.

Par trenutno počitnikuje v Mehiki, fotografije z idiličnega letovišča Puerto Vallarta pa so vse prej kot idilične. Slavna golobčka se ves čas prepirata in videti je, da v družbi drug drugega niti najmanj ne uživata. Rihanna se je v enem trenutku tako zelo razjezila, da je začela v svojega fanta upirati prst, Hassan pa je imel kmalu vsega dovolj in je odšel v hotel.

Priporočamo