Rob Kardashian in Blac Chyna: Rodila se je Dream

Da je malčica v svet zakorakala že povsem modno urejena, je Chyna na porod prinesla več rjuh s tigrastimi vzorci.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
25. 11. 2016

Razvpiti parček, ki ga sestavljata Rob Kardashian in Blac Chyna, je zakorakal v starševstvo, klanu Kardashian pa se s tem pridružuje nov otročiček. Deklica, ki so jo poimenovali Dream (sanje), je na svet privekala natanko pred sedmimi dnevi in Roba ter Blac Chyno 'nagradila' za vihravo razmerje.

Dream Renee se je rodila z dobrimi tremi kilogrami nekaj čez deveto uro dopoldne po pacifiškem času v luksuzni porodni sobi, za katero sta na noč morala odšteti štiri tisoč dolarjev in kjer sta v preteklosti rodili tudi Robovi sestri Kim in Kourtney. Renee je hkrati Chynino drugo ime, prvega sta izbrala že dolgo nazaj, pripovedujejo viri: "Tako sta jo želela poimenovati, ker predstavlja njune sanje, ki bodo postale resničnost."

No, pa tudi podobnost med njima je že očitna: dojenčica ima že veliko temnih las in nos, podoben maminemu. Vsaj tako trdi povsem očaran 29-letni Rob, ki je bil navdušen nad leto dni mlajšo izbranko, saj je med porodom ostala močna - kljub carskemu rezu. Ob sebi je imela namreč veliko podporo matere Tokye Toni in fantove družine, tudi Kris Jenner in njenega partnerja Coreyja Gambla. Kris se do novega člana družine že vede tako zaščitniško kot do ostalih. Najela naj bi kar zajetno število osebnih varnostnikov, ki novorojenko varujejo pred morebitnimi novinarji in fotografi.

Napisala Neja Drozg
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story47/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 47/2016

Story 47/2016, od 17. 11. 2016