Rob Kardashian po dveh letih spet v javnosti: Uspelo mu je shujšati!

Rob Kardashian po dveh letih spet v javnosti: Uspelo mu je shujšati! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2019

Rob Kardashian, sicer nekoliko neprostovoljni pripadnik klana Kardashian - Jenner, je po dveh letih le prišel na plano.

Rob je prvič po 17 mesecih na svojem profilu objavil svojo sliko in posnetke, ki so nastali na zabavi za noč čarovnic, ki jo je pripravila njegova mlajša sestra Kendall Jenner. Tudi ona se je pohvalila s slikami v družbi brata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween 2019 🎃 @halfwaydead 💀🖤 @krisjenner

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Njeni sledilci na Instagramu so bili presenečeni nad Robovo preobrazbo, saj je precej shujšal. Bil je tudi dobro razpoložen, kar je sledilce dodatno razveselilo, saj se je Rob nekaj časa boril z depresijo.

32-letnik je videti kot nov človek! Uspelo se mu je znebiti odvečnih kilogramov, kar je bil tudi razlog, da je le redko zapustil svojo hišo - skorajda dve leti se je "skrival" za štirimi stenami.

Kendall, ki je pred kratkim slavila 24. rojstni dan, je dejala, da je to najboljše rojstnodnevno darilo. Zanimivo je dejstvo, da tudi v preteklosti Rob ni bil najbolj povezan s slavnimi sestrami, z njimi se ni pogosto pojavljal v javnosti, pa tudi nad skupnimi fotografijami ni bil najbolj navdušen. Ni se udeležil poroke Kim in Kanya, saj se ni počutil dobro zaradi odvečnih kilogramov, tak se ni hotel pojaviti v javnosti.

Rob pravi, da to odlčitev obžaluje še dandanes, a šlo je za njegovo osebno odločitev. Bil je tudi vznemirjen, saj je družina njegove težave razgalila v svojem resničnostnem šovu. A zdi se, da so hudi časi za njim in da je spet pripravljen na pojavljanje v javnosti.

Priporočamo