Robbie Williams bo spet očka!

Robbie Williams  (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2014

Glasbenik Robbie Williams, čigar hčerkica Theodora Rose bo letos septembra upihnila drugo svečko, s svojo partnerko Aydo Field pričakuje drugega otroka.

Življenje glasbenika Robbieja Williamsa je dolgo časa minevalo v znamenju uporništva, ekscesnega vedenja, odvisnosti od alkohola in mamil ter turbulentnih ljubezenskih razmerij. Zaradi tega smo si težko predstavljali, da se bo kdaj ustalil in si ustvaril družino, a zgodilo se je prav to.

Odkar je v njegovo življenje vstopila ameriška televizijska igralka turških korenin Ayda Field, je pevec postal drug moški.

Ayda Field

Njuna ljubezen se je razvijala tam, kjer se je tudi začela - v njegovem stanovanju. Čeprav sta nadvse uživala v družbi drug drugega, je lepi Aydi čez nekaj časa začelo iti na živce, da sta stalno čepela le doma. Pet let mlajša lepotica je bila namreč željna nočnega življenja v Los Angelesu, poleg tega pa se je na vso moč trudila, da bi si ustvarila igralsko kariero.

Po drugi strani pa je Robbie čas zapravljal v znamenju hitre hrane in gledanja filmov, kar je njegovo srčno izbranko spravljalo ob živce. Toda na srečo jima je uspelo prebroditi nesoglasja in v začetku leta 2010 je igralka končno pokazala sijoč zaročni prstan.

Več o njuni ljubezenski zgodbi izveste v članku Robbie Williams: Poredni fant, ki ga je umirila ženska.