Robbie Williams ne bo strog očka

28. 9. 2012

Pevec Robbie Williams in njegova žena Ayda Field sta prejšnji teden prvič postala starša, saj je na svet prijokala njuna hčerka Theodora Rose, ki sta jo ljubkovalno poimenovala kar Teddy. Ponosni očka pa je fotografije svoje prvorojenke svetu že pokazal prek Twitterja.

Osemintridesetletni zvezdnik, ki je svojo zasebnost vedno raje skrival pred javnostjo, je tokrat s svojimi oboževalci delil enega svojih naj­bolj intimnih trenutkov.

Teddy, kot sta ji ljubkovalno nadela ime, je tako že prvič pozirala na prsih svojega očeta, čeprav se s fotoaparatom ni kaj preveč ukvarjala, ampak je raje podaljšala svoj jutranji spanec. "Očkovo drugo previjanje in Teddyjin drugi dan na planetu," je pevec zapisal pod fotografijo.

Pred kratkim je na angleški televiziji priznal, da si za svojo hčer želi le to, da bi jo vzgojil v pridno in prijazno dekle, obenem pa se zaveda, da ga bo lahko prav zlahka vrtela okoli prsta. Ker je bil sam vedno znan kot pravi 'bad boy', tako v otroštvu kot tudi pozneje, ko je kot član fantovske zasedbe Take That očaral milijone deklet, si za svoje otroke želi ravno nasprotno.

Čeprav je stara šele dober teden dni, Robbie že razmišlja o hčerkini izobrazbi, saj je tudi sam že nekaj let razpet med Anglijo in Združenimi državami Amerike, hišo ima v mestecu Wiltshire in tudi v Los Angelesu, za svoj naraščaj pa želi poskrbeti po svojih najboljših močeh.

Je pa prepričan, da bo po njem vsaj delno podedovala smisel za humor in nenavaden značaj.

Kljub vsem bojaznim pa je priznal, da zagotovo ne bo strog oče, saj računa, da bo levji delež vzgoje prevzela njegova žena Ayda. Svojo pet let mlajšo izbranko, ki ima v Ameriki uspešno televizijsko kariero, je spoznal leta 2006, med njima pa je takoj preskočila iskrica.

Čeprav je marsikdo menil, da pevca, ki ga je vedno spremljal pridevnik ženskarja, v svoje roke ne bo ujela nobena predstavnica nežnejšega spola, pa je Robbie hitro padel pod čari postavne rjavolaske s turškimi koreninami. Zaročila sta se med božičnimi prazniki leta 2009, večno zvestobo pa sta si na pravljični poletni poroki šest mesecev pozneje obljubila na njegovem posestvu na Beverly Hillsu.

Svojo ljubezen sta zdaj okronala še z naraščajem, katerega rojstvo pa bi Robbie kmalu zamudil, saj je ravno v obdobju, ko je imela njegova žena rok poroda, nastopal na turneji po Veliki Britaniji. Njegova zaposlenost med nosečnostjo pa je bila tudi jabolko spora, saj mu je žena zabičala, da bo moral v primeru predčasnega poroda odpovedati vse koncerte, zaradi česar bi lahko imel pevec kar nekaj nevšečnosti.

Na srečo se je vse izšlo po njunih načrtih in nekdanji član fantovske zasedbe Take That uspešno nadaljuje promocijo svojega zadnjega singla Candy.

Anja Kontrec, fotografije Profimedia