Robbie Williams v živo tudi v Sloveniji

Robbie Williams (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
19. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Koncert Robbieja Williamsa si boste lahko v živo ogledali v Cineplexx kinematografih Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto, in sicer 20. avgusta v neposrednem prenosu. Na tem mestu in ob tej priliki portal Govori.se podarja tudi dve vstopnice!

Svetovni zvezdnik Robbie Williams želi vedno posegati najvišje, predvsem pa je prepričan, da mu vedno uspe občinstvu ponuditi najboljši šov na svetu.

Junija letos je oboževalce razveselil, ko se je po sedmih letih podal na svojo največjo turnejo do zdaj, naslovil pa jo je kar Prilasti si krono ali Take the Crown.

Glasbeni nastop Robbieja Williamsa poznavalci že ocenjujejo kot enega najboljših stadionskih glasbenih spektaklov zadnjih let in kot dogodek, ki ga je treba doživeti.

Po zaslugi 2D digitalne tehnologije

Čeprav so njegovi koncerti razprodani, imate možnost, da si veličastno predstavo v živo ogledate v dih jemajoči 2D digitalni tehnologiji, ki jo premorejo Cineplexxovi kinematografi po Sloveniji (Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto) v neposrednem prenosu iz Talina v Estoniji, kjer bo nastopil 20. avgusta ob 19.50.

V klimatiziranih dvoranah se lahko prepustite čarovniji glasbe brez nepotrebnega drenjanja in za ceno, ki je do denarnic zelo prijazna. Robbiejev prvi solo koncert po sedmih letih lahko doživite za samo 15 EUR, zato pohitite, saj je število vstopnic omejeno.

Podarjamo dve vstopnici!

Z nekaj sreče pri žrebu pa je prejemnica dvojne vstopnice za neposreden prenost iz Talina v Estoniji v Cineplexx kinematografih Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto postala: Nina Kebe iz Begunj pri Cerknici.

Čestitamo!

Priporočamo