Robbie Williams: Zaprosil svojo najdražjo

2. 12. 2009 | Vir: Lea
Deli
Robbie je Aydo Field zaprosil v radijskem studiu, in sicer v oddaji v živo.

Zvezdnik popa je očitno zaljubljen do ušes, česar se ne sramuje pokazati v javnosti. Priljubljeni pevec je svoje dekle namreč zaprosil kar na radiu, in to v oddaji v živo. Robbie je imel intervju na radijski postaji 2DayFM v Sydneyju in kar sredi pogovora je zaprosil Aydo Field, ki je bila prav tako v studiu. Kako je prišlo do tega?

Voditeljica oddaje Jackie Henderson, bolj znana kot Jackie O, je rekla, da je Sydney znan po tem, da zvezdniki tam radi zaprosijo svoje ljubljene, in vprašala Robbieja, ali ima kaj za povedati. Čeprav se je na začetku poskušal nekako izogniti neprijetni situaciji, ga je ponovno vprašala, ali v njegovem življenju obstaja kdo, s katerim bi se poročil. V tistem trenutku je zvezdnik popustil, se obrnil k svoji punci in ji rekel:

‘’Ayda Field, nepopisno te imam rad. Bi se poročila z mano?’’ Seveda je 30-letnica takoj privolila in se mu zaobljubila do konca življenja. Zdi se torej, da poredni fant Robbie vendarle ni tako zelo poreden. Očitno je Ayda v njem prebudila tisto, kar so številne lepotice, med njimi tudi znani obrazi, več let poskušale prebuditi zaman.

O tem, kako dobro Američanka vpliva nanj, priča tudi dejstvo, da je prenehal iskati vesoljce in se je ponovno vrnil v glasbeni studio. Pred kratkim je izdal album z naslovom Reality Killed The Video Star, ki je njegov prvi album v zadnjih treh letih.