Robert Pattinson in Kristen Stewart sta znova skupaj!

22. 3. 2013

Tako poroča Hollywood Life, ki pravi, da je Robert Pattinson po vrnitvi iz Avstralije stekel naravnost v objem lepe Kristen Stewart.

Niti eno leto ni minilo, odkar je v Hollywood odjeknila novica o skoku čez plot, ki si ga je Kristen Stewart privoščila z Rupertom Sandersom, režiserjem Sneguljčice in lovca. Kristen se je svojemu fantu Robertu Pattinsonu za svoj greh kmalu javno opravičila in dodala, da je prepričana, da bo prevara njuno zvezo samo še dodatno okrepila.

Danes vse kaže, da je imela prav. Po začasni prekinitvi zveze, med katero si je Robert privoščil 64 dni 'dopusta' v Avstraliji, priljubljeni parček znova videvajo skupaj. Največkrat so ju opazili v restavraciji Ye Rustic Inn, kjer sta se po opevani prevari tudi prvič sestala. "To je kraj, kamor gresta, da svetu sporočita, da sta spet skupaj. Je blizu igralkinega doma, kjer so tudi že opazili Roberta," še poroča Hollywood Life. Izvedeli so še, da igralec najbolj ceni, da mu je Kristen dala potreben čas zase.

Sicer pa je Robert Pattinson v burnem obdobju, ki je sledilo po tem, ko ga Kristen prevarala z Rupertom, tudi sam tolažbo iskal v objemu drugih žensk. Več o tem lahko preberete v članku: Robert Pattinson: Tudi on je imel afere!