Robert Pattinson: Ljubezenske težave? Donald Trump te bo branil!

Robert Pattinson: Ljubezenske težave? Donald Trump te bo branil! (foto: Promocijski material) Promocijski material
19. 8. 2017

Še preden je Trump postal predsednik ZDA, je leta 2012 svojo globoko zaskrbljenost izkazoval glede ljubezenskih težav med Robertom Pattinsonom in Kristen Stewart (tedanjim dekletom).

 Da Donald Trump zelo rad vtika svoj nos tja, kjer mu ni mesto, je že vsem znano, ampak v ljubezensko življenje holivudksih igralcev? Današnji predsednik ZDA si je privoščil kar 11 tweetov, kjer je izpostavljal svoje ogorčenje, kako je lahko Kristen prevarala Roberta. Robertu pa svetoval, da je nikakor ne sme vzeti nazaj, ker bo Kristen prevarantka za vse svoje življenje.

Robert, obraz Diorja in prestižnih kovčkov Rimowa, danes pravi, da ima kot zvezda tako veliko provokacij in obrekovanj, da je preprosto imun na vse to in da drugače verjetno ne bi preživel, vsaj kot normalna oseba.

Kristen je dogajanje opazovala s posmehom, na žaljiv tweet se je tudi sama odzvala s provokativnim odgovorom, a na Donalda je zaman čakala. Na omrežjih res ni težko biti pogumen, pevka Cher je recimo Donalda javno označila za Hitlerja.